Bursaspor - Kütahyaspor maçı hangi kanalda? Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve canlı yayınlanacak mı?

Bursaspor, 3. Lig 1. Grup mücadelesinde Kütahyaspor ile karşılaşıyor. Batalla yönetimindeki yeşil-beyazlılar, bu sezon ligde çıktığı 7 karşılaşmada 17 puan toplayarak zirve mücadelesi veriyor. Hakan Şapçı yönetimindeki Kütahyaspor ise performansıyla dikkat çekti. Kütahya ekibinde Muhammed Özbilen, Veysel Ünal, Arda Keser gibi oyuncuların performansı göz doldurdu. Kütahyaspor, puan sıralamasında Bursaspor’un 2 puan gerisinde 3. basamakta yer alıyor. Bursaspor - Kütahyaspor mücadelesini Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Peki Bursaspor - Kütahyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ekim 2024 - 11:04

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmaya ev sahibi taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Bursaspor, eski günlerine göz kırparken gözler Kütahyaspor maçının programına çevrildi. Yeşil-beyazlılarda Ahmet İlhan Özek, İlhan Depe, Mücahit Can Akçay, Taha Can Velioğlu takımın gol yükünü sırtlıyor. Bursaspor son olarak ligde Silifke Belediyespor ile golsüz berabere kalmıştı. Bursaspor, Kütahyaspor mücadelesini ev sahibi avantajını kullanarak kazanmayı hedefliyor. Mücadelenin canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı ise futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki Bursaspor - Kütahyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, Bursaspor -Kütahyaspor maçına ilişkin bilgiler…

?

Nesine mücadelesinde Bursaspor ve Kütahyaspor kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi Fevzi Erdem Akbaş yönetirken yardımcılıklarını ise Çağrı Ateş ve Burak Bakırtaş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ertuğrul Kösterelioğlu oldu.

Bursaspor - Kütahyaspor karşılaşması Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda 26 Ekim cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadelenin şu an yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

BURSASPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Kütahyaspor karşılaşmasına yoğun ilgi gösteriyor. Maç biletlerinin tamamının tükenmesi beklenirken Bursaspor, ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Bursaspor, bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Oynadığı resmi karşılaşmalarda bu sezon kalesini gole kapatan Bursaspor rakip fileleri ise 12 kez sarstı.

Batalla yönetimindeki Bursa ekibi topladığı 17 puanla 2. sırada bulunuyor.

KÜTAHYASPOR PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Kütahyaspor, yeni sezon başlangıcıyla dikkat çekti. Bu sezon oynadığı maçlardan 5 galibiyet çıkaran Hakan Şapçı’nın öğrencileri 2 mücadeleden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Kütayhaspor’da takımın ens korer isimleri Muhammed Özbilen ve Veysel Ünal oldu.