Çalımbay ve Orman'dan transfer zirvesi!

Yeni sezonda Süper Lig mücadelesi verecek Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transfere dair NTV Spor'a önemli açıklamalar yaptı.

NTV Spor 12 Haziran 2014 - 15:54

Murat DEVECİ - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transfer için harekete geçti. Çalımbay, NTV Spor'a yaptığı açıklamada “Mersin İdman Yurdu'nun önümüzdeki sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladık. Takımımızdaki eksik ve takviye gereken bölgeler için kafamdaki bazı isimler için görüşmeleri sürdürüyorum” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir saate yakın bir görüşme yaptığını belirterek “Beşiktaş'ın kadrodan göndermek istediği isimleri öğrendim ancak  verilen listede benim kafamdaki isimler yoktu. Kendilerinden Serdar Kurtuluş'u istedim ancak sayın başkan veremeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine kadromda görmek istediğim Sezer Öztürk ve İbrahim Toroman'ın durumlarını sorduğumda ise daha kararsız olduklarını belki kampa götürme durumlarının olduğunu söylemesi üzerine görüşmemiz sona erdi” diye konuştu.