Chelsea - Brighton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı)

Premier Lig’de bu sezon oynadığı son üç karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Brighton, 6. hafta mücadelesinde Chelsea deplasmanına konuk oluyor. Geride kalan maçlarda 9 puan toplayan ve 7. basamakta yer alan Fabian Hürzeler’in öğrencileri, deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Chelsea ise son haftalarda yakaladığı çıkışa puan sıralamasında 5. basamağa kadar yükseldi. Brighton mücadelesinde gözler milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu’nda olacak. Peki Chelsea - Brighton maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Eylül 2024 - 09:54

’de 6. hafta birbirinden kritik karşılaşmalar oynanacak. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde ise Chelsea ve Brighton kozlarını paylaşacak. Ligde oynadığı Nottingham karşılaşmasından 2-2 beraberlikle ayrılan Brighton’da süre bulamamıştı. Chelsea - Brighton rekabetinde ev sahibi takım rakibine üstünlük kurdu. Chelsea geçtiğimiz sezon oynadığı iki karşılaşmada da rakibini mağlup etmeyi başardı. Ferdi Kadıoğlu bu sezon Premier Lig’de sadece 22 dakika süre aldı. Peki Chelsea - Brighton maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton’da Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı? İşte, mücadelenin detayları…

?

Premier Lig’de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Chelsea, Brighton’u ağırlıyor. Stamford Bridge’de oynanacak karşılaşma 28 Eylül cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FERDİ KADIOĞLU OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe’den 30 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz kulübü Brighton’a transfer olan milli oyuncu sezon başında sakatlık geçirdi.

Transferinin ardından 1 hafta sahalardan uzak kalan oyuncu Premier Lig’de 22 dakika EFL Cup’ta ise sadece 8 dakika süre buldu.

EFL Cup mücadelesinde gol atma başarısı gösteren Ferdi Kadıoğlu’nun Chelsea mücadelesine yedeklerde başlaması bekleniyor.

CHELSEA VE BRİGHTON SON DURUM

Premier Lig’de Liverpool, Manchester City, Arsenal gibi takımlarla şampiyon mücadelesi vermek isteyen Chelsea sezona 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle başladı. Enzo Maresca yönetimindeki Chelsea puan sıralamasında topladığı 10 puanla 5. basamakta bulunuyor.

Brighton ise geçtiğimiz sezondan itibaren yükselen form grafiğiyle dikkat çekti. Georginio Rutter, Yankuba Minteh, Mats Wieffer, Gruda, Ferdi Kadıoğlu gibi isimleri kadrosuna katan İngiliz ekibinde Danny Welbeck bu sezon takımın gol yükünü sırtladı. Brighton oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puan topladı.