Devler Ligi | Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, şifresiz mi?

Premier Lig’in önemli takımlarından Arsenal, Devler Ligi’nde sahaya çıkıyor. Bu sezon ligde 17 puanla zirve takibini sürdüren Arsenal, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 8 hedefini sürdürmek istiyor. Arteta’nın öğrencileri, geride kalan 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13. sırada yer alıyor. Shakhtar Donetsk ise Devler Ligi’nde oynadığı maçlardan tek puan çıkarabildi. Arsenal - Shakhtar Donetsk mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 14:08

Şampiyonlar Ligi’ne Atalanta beraberliğiyle başlayan Arsenal, ikinci haftada Paris Saint - Germain’i 2-0’la geçmeyi başardı. Puan sıralamasında daha üst basamakları hedefleyen Arsenal, taraftarının da avantajıyla Shakhtar Donetsk karşısında rahat bir galibiyet hedefliyor. Marino Pusic yönetimindeki Ukrayna ekibinde Georgiy Sudakov, Banderenko, Zubkov, Danylo Sikan gibi önemli oyuncular bulunuyor. Shakhtar Donetsk mücadelesi öncesinde ise İngiliz ekibinde gözler Kai Havertz, Bukayo Saka, Martinelli gibi oyunculara çevrildi. Peki Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

?

Devler Ligi'nde heyecan Arsenal - Shakhtar Donetsk karşılaşmasıyla devam ediyor. Mücadeleyi Fransız hakem Benoit Bastien yönetirken yardımcılıklarını ise Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu üstlenecek.

Arsenal - Shakhtar Donetsk karşılaşması 22 Ekim Salı günü saat 22.00’da başlayacak ve tabii Spor 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARSENAL’DE HEDEF İLK 8

UEFA Şampiyonlar Ligi bu sezon yeni formatta düzenleniyor. Geleneksel grup aşaması yerine karşılaşmalar lig usulü oynanıyor.

İngiliz devi Arsenal’de ise hedef ilk 8 takım arasında yer almak. Puan sıralamasını ilk 8’de tamamlayan takımlar play-off oynamadan doğrudan son 16 turuna yükselecek. Son 16 turunu geçen takımlar ise sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final oynayacak.

SHAKHTAR DONETSK ÇIKIŞ ARIYOR

Arsenal deplasmanından puanla dönmeyi hedefleyen Shakhtar Donetsk hem ligde hem de Avrupa’da beklentilerin gerisinde kaldı. Puan sıralamasında 27. basamakta yer alan Shakhtar Donetsk Atalanta’ya 3-0 mağlup olurken Devler Ligi’nd eilk maçta ise Bologna ile golsüz berabere kalmıştı.