Devler Ligi | Milan - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? Milan - Liverpool maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Milan ve Liverpool karşı karşıya geliyor. Milan ev sahibi avantajını kullanarak Liverpool karşısında galibiyet hedefliyor. Liverpool ise Premeir Lig’e yaptığı başlangıçla dikkat çekti. San Siro’da oynanacak karşılaşmayı Norveçli hakem Espen Eskas yönetirken yardımcılıklarını ise Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek. Premier Lig’de ilk 3 haftaya galibiyetle başlayan Liverpool son haftada ise Nottingham Forest’a 1-0 mağlup olmuştu. Milan ise İtalya Serie A’ya beklentilerin çok uzağında başladı. Peki Milan - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Şampiyonlar Ligi heyecanının yaşanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 17 Eylül 2024 - 16:40
Haber Oluşturma: 17.09.2024 - 16:40 1.Güncelleme: 17.09.2024 - 16:40

Paulo Fonseca yönetimindeki Milan, ligde üst üste puan kayıpları yaşadı. İtalya’da oynadığı 4 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilen Milan, ’nde Liverpool maçıyla çıkış yakalamak istiyor. Kırmızı-siyahlılarda Christian Pulusic ve ve Rafael Leao gösterdiği performansla dikkat çekerken gözler kadro tercihine çevrildi. Arne Slot yönetiminde lige 3’te 3’le başlayan Liverpool, ilk puan kaybını yaşadı. Liverpool ise Milan karşısında kazanmayı hedefliyor. İngiliz ekibinde Mohamed Salah ise takımın en skorer oyuncusu oldu. Mısırlı yıldız 3 gol ve 3 asist yaptı. Peki Milan - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ilk maçları bugün başlıyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Milan ve Liverpool kozlarını paylaşacak.

İtalyan ekibi Milan’ın Liverpool’u konuk edeceği mücadele 17 Eylül Salı günü saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma TRT’nin dijital platformu olan “tabii” üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN PROGRAMI

19.45 Young Boys - Aston Villa TRT 1

19.45 Juventus - PSV tabii

22.00 Milan - Liverpool tabii

22.00 Bayern Münih - Dinamo Zagreb TRT 1

22.00 Real Madrid – Stuttgart tabii

22.00 Sporting Lizbon – Lille tabii

İTALYAN EKİBİ BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Real Madrid’in ardından Şampiyonlar Ligi’ni en fazla kazanan (7) takım olan Milan, Devler Ligi arenasında başarı hedefliyor.

2024-2025 sezonuna Serie A’da beklentilerin uzağında başlayan Milan, Paulo Fonseca yönetiminde oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Oynadığı maçlarda rakip fileleri 9 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü.

LİVERPOOL’DA GÖZLER MISIRLI YILDIZDA

Jürgen Klopp’un ayrılmasının ardından Hollandalı çalıştırıcı Arne Slot ile anlaşan Liverpool ise lige 3’te 3 yaparak başladı. Nottingham karşısında puan kaybı yaşayan İngiliz ekibinde takımın en golcü oyuncusu Mohamed Salah oldu. Mısırlı yıldız 3 gol ve 3 asistle doğrudan 6 gole katkı yaptı.