Devler Ligi | RB Leipzig - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig’de yaptığı başlangıçla dikkat çeken Liverpool, RB Leipzig deplasmanında galibiyet arıyor. İngiliz ekibi Milan’ı 3-1’le geçerken Bologna’yı ise 2-1 mağlup ederek organizasyona 2’de 2 yaparak başladı. Liverpool, Almanya deplasmanından üç puanla dönerek ilk 8 için önemli bir adım atmak istiyor. İngiliz ekibinde Mohamed Salah, Luis Diaz, Diogo Jota gibi isimlerin performansı dikkat çekti. RB Leipzig - Liverpool maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki RB Leipzig - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 23 Ekim 2024 - 16:01

’nde heyecan RB Leipzig - Liverpool mücadelesiyle devam ediyor. Alman ekibi bu sezon Atletico Madrid ve Juventus maçlarından puan çıkaramadı. Alman ekibi ev sahibi avantajını kullanarak Liverpool mücadelesinden puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Marco Rose yönetimindeki Leipzig’de Openda, Sesko, Xavi Simons, Antonio Nusa gibi oyuncular takımın gol yükünü sırtladı. Peki RB Leipzig - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

?

Şampiyonlar Ligi’nde 3. hafta mücadelesinde Alman ekibi Leipzig, Liverpool’u ağırlıyor.

Leipzig - Liverpool mücadelesi 23 Ekim Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma tabii Spor 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

RB LEİPZİG’İN RAKİPLERİ

Inter, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid, Sporting, Celtic, Aston Villa, Sturm Graz

LİVERPOOL’UN RAKİPLERİ

Real Madrid, Leipzig, Bayer Leverkusen, Milan, Lille, PSV Eindhoven, Bologna, Girona

DEVLER LİGİ’NDE YENİ FORMAT NASIL?

Lig etabını ilk 8 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan son 16 turuna adını yazdıracak. Ligi 9 ile 24'üncü sırada bitiren ekipler ise play-off'ta yer alacak.

Play-off'ta ise 9 ile 16'ncı sırada yer alan takımlar ile 17 ve 24'üncü sırada bulunan takımlar karşılaşacak. Rakiplerine üstünlük sağlayan 8 takım daha son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak.

İlk 24'ün dışında kalan takımlar ise organizasyona veda edecek.