"Diğer takımların da bir şey oynadığı yok"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Adanaspor galibiyeti sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 29 Ekim 2016 - 21:43
Haber Oluşturma: 29.10.2016 - 21:43 1.Güncelleme: 29.10.2016 - 23:08

Galatasaray'ın Adanaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'in kalitesiz olduğunu ve diğer takımların da iyi oynamadığını söyledi.

Sözlerine Cumhuriyet Bayramını kutlayarak başlayan Nazifoğlu, "Etkili bir oyun oynamadık, ama sonunda üç puanı aldık Beşiktaşı'nda puan kaybetmesi ile iyi bir konuma geldik" dedi.

Arka arkaya Başakşehir, Bursaspor ve Fenerbahçe maçları gibi önemli bir periyod öncesi Galatasaray'ın oyunun geriye gittiği yönünde eleştiriler var siz bunlara katılıyor musunuz? sorusu üzerine Levent Nazifoğlu "Onlar eleştirmeye devam edecek, çünkü diğer takımlarında birşey oynadığı yok. Türkiye Ligi'nin kalitesi bu. Hangi takım iyi oynuyor şuanda" dedi.


Sözlerine Muslera ve Bruma'nın performansı hakkında konuşarak devam eden Nazifoğlu " Bugün Muslera'ya bir tane top geldi, onu da kurtaracak tabi, koskocaman Muslera onu da kurtarmayacak mı? onu ne için kaleye koyuyoruz, Bruma da atacak tabi" diye konuştu.

Cuma günü oynayacakları Başakşehir maçında taraftarın Galatasaray'ı yalnız bırakmaması gerektiğini ifade eden, Nazifoğlu, "Şampiyonluk yolunda çok şeyler değişecek. Kış geliyor, şartlarda değişecek. Bugün gönül isterdi ki daha erken golü bulalım, ama dünyada da çok sıkıcı maçlar oluyor" dedi.

Galatasaray'daSneijder yoktu onun eksikliğini hissettiniz mi sorusuna ise, Nazifoğlu, "Kaliteli bir kadromuz var birinin yerine giren oyuncularımız o oyuncunun açığını kapatıyor. Haftaya oynar mı bilmiyorum. Eğer sağlığına kavuşursa ona hoca karar verecek" diyerek sözlerini noktaladı.