Drogba: Şampiyon olamayız

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba'dan itiraf geldi. Drogba, ligin bitimine uzun bir süre olmasına karşın, şampiyonluk şanslarının tamamen ortadan kalktığını kabul etti.

NTV Spor 09 Şubat 2011 - 10:46

Premier Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Chelsea, bu sezona da fırtına gibi girdi. Ancak üst üste gelen sakatlıklar, giden oyuncuların yerinin doldurulmaması ile birleşince, düşüş de sert oldu.

Yönetim ara transfer döneminde Fernando Torres ve David Luiz'i kadroya kattı. Ancak son Liverpool maçında alınan yenilgi, moralleri bir kez daha bozdu. Takımın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Liverpool yenilgisiyle birlikte, şampiyonluk şanslarının sona erdiğini itiraf etti.

Stamford Bridge'de, son derece olumsuz bir atmosfer oluştuğunu vurgulayan Drogba, "Liverpool maçı öncesi, yeniden tünelin ucundaki ışığı görmüştük. Ancak aldığımız yenilgi adeta bacaklarımızı kesti. Bu aşamadan sonra Manchester United'ı yakalayabilmek için küçük çaplı bir mucizeye ihtiyacımız var" diye konuştu.

Drogba'yı asıl endişelendiren ise takımdaki toplu moral çöküşü. Premier Lig'de hedeften uzaklaşsalar bile, önlerinde Şampiyonlar Ligi ve Federasyon Kupası bulunduğunu hatırlatan golcü oyuncu, bir an önce kendilerini toparlamaları gerektiğini ifade etti.