Dusan Tadic, attığı golün gizli kahramanını açıkladı

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçta 2 kez fileleri havalandıran Dusan Tadic, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tadic aşırtma bir vuruşla attığı ikinci golde, sarı lacivertli takımın kaleci antrenörü Sandro Zufic'in payının büyük olduğunu söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 30 Ağustos 2024 - 23:02
Haber Oluşturma: 30.08.2024 - 23:02 1.Güncelleme: 30.08.2024 - 23:49 2.Güncelleme: 30.08.2024 - 23:50

, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Corendon 'u 3-0 yendi. Müsabakada 2 gol atan karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendirdi.

beIN Sports'a konuşan Tadic'in açıklamaları şöyle:

"HOCAMIZ İLK YARIDA DAHA FAZLA GOL ATABİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİ"

"Tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Çünkü çok iyi biliyoruzki bugün Türk halkı için çok önemli bir gün. Kolay bir maç olmadı. Rakibimiz de iyi bir maç çıkardı. Onlar da oynamaya çalıştılar saha içerisinde. İkinci yarıda pozisyonlar da ürettiler. Bizim açımızdan ikinci golü bulmamız gerçekten çok önemliydi. Sonrasında daha da kolaylaştı oyun. Defansif olarak bugün iyi bir iş çıkardık. Çok fazla baskı yaptık ve rakibimize alanlar, fırsatlar vermedik. Hocamızın bize söylemiş olduğu şey ilk yarı daha fazla gol atabileceğimiz şeklindeydi. Bunlar düzelteceğimiz, geliştireceğimiz şeyler. İyi bir şekilde devam etmek istiyoruz."

"KALECİ HOCAMIZ, RAKİP KALECİYLE ALAKALI ÇOK İYİ BİLGİLER VERDİ"

"Burada kaleci hocamız Sandro'ya hakkını teslim etmemiz gerekiyor çünkü rakip kaleciyle alakalı olarak çok iyi bilgiler verdi bize. Açıkçası maçtan önce söylemişti, videolarda da görmüştüm. Kalecinin öne çıktığını bana söylemişti. Ben de o pozisyonda aşırtma vuruşu tercih ettim. Zaten aklımdaydı, karşı karşıya kaldığımda böyle bir vuruş deneyebilirdim ve bu gerçekleşmiş oldu. Hem kaleci hocamıza hem de tüm teknik personele hakkını vermek gerekiyor çünkü bizi en iyi şekilde maçlara hazırlamaya çalışıyorlar ve rakiple alakalı en doğru bilgileri bizlere veriyorlar"