Dusan Tadic'ten Alex de Souza'ya: Efsanemiz, onu burada görmek gerçekten hoştu

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Antalyaspor'u 2-0 yendi. Sarı lacivertliler puan farkını 3'e indirdi. Filip Kostic, Dusan Tadic ve Sofyan Amrabat maç sonu verdikleri röportajda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 29 Eylül 2024 - 21:36
Haber Oluşturma: 29.09.2024 - 21:36 1.Güncelleme: 29.09.2024 - 21:37

Trendyol 'in 7. haftasında , 'u deplasmanda 2-0 yendi. Sarı lacivertlilerin gollerini Dusan Tadic ve Thalisson (kk) attı.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 kaldığı haftada Antalyaspor'u yenerek puan farkını 3'e indirdi.

Maçın ardından , Sofyan Amrabat galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Fenerbahçe'de ilk maçına çıkan Kostic, "Gerçekten kendimi harika hissediyorum. İlk maçıma çıktım. Ben ve takım için önemli bir maçtı. 3 puan çok önemliydi. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Sol tarafta oynadığımda daha rahat hissediyorum ama hocam benden ne isterse ben orada oynarım ve her şeyimi ortaya koyarım. Tüm kariyerim boyunca bu mentalite ile hareket ettim. Benim katkım ve hep birlikte en önemli şey takımın menfaati." dedi.

"Açıkçası insanlardan neden beklenti içerisinde anlayamıyorum, İsmail ile iyi oynayabiliriz" diyen Amrabat, "Harika bir futbolcu. Komple bir orta saha. Türk Milli Takımı'nın en iyi orta sahalarından biri. Aynı zamanda Fred, Sebastian, Mert Hakan, unuttuğum varsa özür dilerim. Kaliteli oyuncularımız var. Kim oynarsa oynasın en iyimizi ortaya koyarız." şeklinde konuştu.

Dusan Tadic ise "Bana göre ilk 10 dakikaya iyi başladık. Yarattığımız şanslar da vardı, değerlendiremedik. Sonrasında oyunumuz olumsuz anlamda değişti. Acele ettiğimiz anlar oldu. Tuhaf aksiyonlar içerisine girmeye başladık. İkinci yarıda bir gol bulduk, attığımız gol oyunu açmak için çok önemliydi. İkinci golü attık, üçüncü golü de atabilirdik. Şanslarımız da vardı. Antalyaspor iyi bir takım, iyi bir hocaları var. Alex de Souza, efsanemiz. Onu da burada görmek gerçekten hoştu. Çok önemli bir galibiyet elde ettik." ifadelerini kullandı.