Edin Dzeko: "Fenerbahçe beni bunun için aldı"

Fenerbahçe, Süper Lig'de Bodrum FK'yı 2-0 yendi. Sarı lacivertliler puanını 20 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular galibiyeti değerlendirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Ekim 2024 - 21:13
Haber Oluşturma: 27.10.2024 - 21:13 1.Güncelleme: 27.10.2024 - 21:33

Trendyol 'in 10. haftasında sahasında Sipay Bodrum FK'yı En-Nesyri ve 'nun golleriyle 2-0 yendi. Sarı lacivertliler puanını 20 yaptı ve zirve takibini sürdürdü.

Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko, Alexander Djiku ve İrfan Can Kahveci galibiyeti değerlendirdi.

Edin Dzeko maçın ardından; "Bana göre maça iyi başladık. Sahaya çıkar çıkmaz amacımız önde basıp, erken gol bulmaktı. Biraz fazla dokunduk topa. Hala geliştirmemiz gereken noktalar var. Kariyerim boyunca böyle bir oyuncuydum. Takım için oynuyorum. Defansif tarafta ne yaptığınıza bakmıyorlar. Kariyerim boyunca sahada her yerde yer almaya çalıştım. Fenerbahçe'nin de beni bu nedenle aldığını düşünüyorum. En iyisini ortaya koymaya çalışıyorum." dedi. 

Alexander Djiku ise; "Top bizde olduğunda 3-5-2 formasyonunda gibiydik. Kostic pozisyonları nasıl oynaması gerektiğini bilen bir oyuncu." sözlerini sarfetti.

İrfan Can Kahveci; "Çok mutluyum. Oğlumla el ele çıktım yayına. Benim için çok önemli. 3 puan aldığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.