Emiliano Sala’nın ses kaydı ortaya çıktı

Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala’yı taşıyan uçaktan henüz haber alınamadı. Geçen süreyle birlikte ümitler azalırken Arjantinli futbolcunun uçuş sırasındaki ses kaydı ortaya çıktı.

NTV Spor 23 Ocak 2019 - 10:04
Haber Oluşturma: 23.01.2019 - 10:04 1.Güncelleme: 23.01.2019 - 14:43

Nantes'tan Cardiff City'ye transfer olan ve kampa katılmak için Galler'e seyahat eden Emiliano Sala'yı taşıyan uçak Manş Denizi üzerinde kayboldu. Arama çalışmalarına gece verilen aranın ardından yeniden başlandı ancak geçen her dakikayla birlikte oyuncunun ve pilot için ümit azalıyor.

Radardan kaybolan uçakta bulunan 'nın havadayken arkadaşlarına gönderdiği mesajda tedirgin olduğunu söylediği ortaya çıtkı.

Arjantin gazetesi Ole, Sala tarafından arkadaşlarına gönderildiği iddia edilen Whatsapp ses kayıtlarını yayımladı. Gergin olduğu anlaşılan Sala, "Her an parçalarına ayrılacak gibi görünen bir uçağın içindeyim ve Cardiff'e gidiyorum. Eğer benden önümüzdeki 1.5 saat içinde haber almazsanız, beni bulmaları için birilerini mi göndermeleri gerekecek bilmiyorum. Korkmaya başladım."

Bu sezon Ligue 1'de Nantes formasıyla çıktığı 19 maçta 12 gol atan Sala, 17 milyon euro karşılığında Cardiff City'ye transfer olmuş ve kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını eline geçirmişti.