"En önemli hedef maçımız Bursaspor maçı"

Bu hafta sonu sahasında Bursaspor ile karşılaşacak Kasımpaşa'da teknik direktör Şota, maçın çok önemli olduğunu söyledi.

NTV Spor 28 Mart 2013 - 16:05

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de 31 Mart Pazar günü Bursaspor ile oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Arveladze, takımın moralinin yerinde olduğunu ve sezonun en önemli maçlarından birini Bursaspor'a karşı  oynayacaklarını belirtti.

Sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını vurgulayan Gürcü teknik adam, ''Bursaspor'a karşı en önemli hedef maçımızı oynayacağız. Puanlarımız aynı ve Avrupa kupalarına katılma yolunda bu maçın öneminin herkes farkında. Bursaspor her zaman aynı stilde oynayan, hücuma iyi çıkan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Son maçta Beşiktaş'ı iyi oynayarak yendik. İnşallah sakatlık vermeden bu maçtan da 3 puanla ayrılırız'' diye konuştu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Kasımpaşa, Bursaspor maçının hazırlıklarını Kemerburgaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Arveladze yönetimindeki antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan lacivert-beyazlı futbolcular, daha sonra pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan pres çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Lacivert-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Abdurrahman Dereli ve Djalma antrenmana katılmadı. Bulgaristan Milli Takımı'ndan dönen Sarmov ise takımla birlikte çalıştı.