Erce Kardeşler: "Artık kendime zarar vermeye başlayacağım"

Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler, 1-1 sona eren Pendikspor maçı sonrası konuştu. Erce Kardeşler, "Hocamla konuşacağım. Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Ocak 2024 - 16:09

'in 20. haftasında sahasında Pendikspor'u ağırladı. Ev sahibi ekip öne geçtiği maçın 90+4. dakikasında yediği golle 1 puana razı oldu.

ERCE KARDEŞLER: "HOCAMLA KONUŞACAĞIM"

Hatayspor'un tecrübeli kalecisi maç sonrası açıklamalar yaptı. Erce Kardeşler, teknik direktör Volkan Demirel ile konuşacağını bildirdi ve "Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik" şeklinde konuştu.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

Erce Kardeşler'in açıklamaları şöyle:

"Konuşmaktan yorulduk çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz. Hoca anlatıyor, biz anlıyoruz, yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Hoca ve yönetim bizim için her imkanı olabildiğince seferber ediyor. Bu sene 90. dakikada yediğimiz üçüncü veya dördüncü gol. Bir hoca veya yönetim bunun için ne yapabilir? Bazen de bizim yürekten oynamamız gerekiyor. Maçtan sonra bir cezam da oldu. Hocamla da konuşacağım. Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanamadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir için sözler vermiştik."