EURO 2024 | Almanya - Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası’nda A Grubu’nda mücadele eden ev sahibi Almanya, Macaristan ile kozlarını paylaşacak. Stuttgart Arena’da oynanacak karşılaşmayı Danny Makkelie yönetecek. Almanya, EURO 2024’ün açılış karşılaşmasında İskoçya’yı farklı geçerken Macaristan ise İsviçre’ye mağlup oldu. Almanya, Macaristan’ı mağlup ederek büyük oranda gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Macaristan ise Almanya karşısında sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Peki Almanya - Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Almanya - Macaristan mücadelesinin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 19 Haziran 2024 - 18:02
Haber Oluşturma: 19.06.2024 - 18:02 1.Güncelleme: 19.06.2024 - 18:03

’te grup aşamasının ikinci maçları A Grubu’nda başlıyor. Grubun diğer karşılaşmasında ise İsviçre ve İskoçya karşı karşıya gelecek. Almanya - Macaristan maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati, futbol heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler tarafından araştırılıyor. A Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayan takımlar son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Marco Rossi’nin çalıştırdığı Macaristan Avrupa Şampiyonası elemelerinde gösterdiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmişti. Almanya ve Macaristan tarihinde 36 kez karşı karşıya geldi. Almanya’nın 13, Macaristan’ın ise 11 galibiyeti bulunuyor. Almanya - Macaristan karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Almanya - Macaristan maçı hangi kanalda? İşte, maça ilişkin gelen son bilgiler…

?

EURO 2024’te A Grubu’nda yer alan Almanya ve Macaristan karşı karşıya geliyor.

Müsabakayı Hollanda Federasyonundan hakem Danny Makkelie yönetecek. Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ile Jan de Vries üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Türk asıllı Hollandalı Serdar Gözübüyük olacak.

Almanya - Macaristan karşılaşması Stuttgart Arena'da 19 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11’LER

Almanya: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstadt, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Wirtz, Havertz

Macaristan: Gulacsi, Fiola, Orban, Dardai, Bolla, Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga

ALMANYA’DA HEDEF 3 PUAN

Almanya, A Grubu'ndaki ilk maçını kazanırken, Macaristan turnuvaya mağlubiyetle başladı.

Şampiyonanın açılış maçında İskoçya ile karşılaşan Almanya, 5-1'lik farklı bir skorla galip geldi.

Ev sahibi Almanya’da Jamal Musiala ve Niclas Füllkrug gösterdiği performansla dikkat çekti. Almanya’nın İskoçya karşısında golleri Wirtz, Musiala, Havertz, Füllkrug ve Emre Can’dan geldi.

EURO 2024 A GRUBU PUAN DURUMU

1- Almanya - 3 puan
2- İsviçre - 3 puan
3-Macaristan - 0 puan
4- İskoçya - 0 puan

İKİ TAKIM ARASINDA 37. RANDEVU

İki takım arasında daha önce yapılan maçlarda dengeli bir skor dağılımı bulunuyor. Geride kalan mücadelelerin 13'ünde Almanya, 11'inde ise Macaristan sahadan galip ayrıldı. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Almanların attığı 73 gole, Macarlar 65 golle karşılık verdi.

MACARİSTAN PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

EURO 2024 Elemeleri'nde yenilgi yüzü görmeyen Macaristan, G Grubu'nda Sırbistan, Karadağ, Litvanya ve Bulgaristan ile karşılaştı. Yaptığı 8 müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik alan teknik direktör Marco Rossi'nin öğrencileri, topladığı 18 puanla grubunu lider tamamladı.