EURO 2024 | Slovakya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası’nda günün maçında Slovakya ve Ukrayna karşı karşıya geliyor. E Grubu’nda ilk maçını kazanan Slovakya, Ukrayna karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak son 16 turuna kalmak için mücadele edecek. Ukrayna ise Romanya karşılaşmasında aldığı ağır yenilgiyi sahadan puan veya puanlarla ayrılarak unutturmak istiyor. Slovakya - Ukrayna karşılaşmasını Michael Oliver yönetirken yardımcılıklarını ise Stuart Burt ve Dan Cook üstlenecek. İki takım tarihlerinde 8 kez karşı karşıya gelirken Ukrayna’nın 3 ve Slovakya’nın 2 galibiyeti bulunuyor. Peki Slovakya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 21 Haziran 2024 - 14:59
Haber Oluşturma: 21.06.2024 - 14:59 1.Güncelleme: 21.06.2024 - 14:59

E Grubu’nda Romanya, Slovakya, Belçika ve Ukrayna mücadele ediyor. Turnuvaya 3 puanla başlayan Slovakya, gruptan çıkabilmek adına önemli avantaj elde etti. Ukrayna ise Romanya mağlubiyetinin ardından çıkış yakalamak istiyor. Slovakya - Ukrayna karşılaşmasında İngiliz hakem Michael Oliver düdük çalacak. Slovakya’da Schranz, Bozenik, Haraslin, Kucka gibi oyuncuların turnuva performansı dikkat çekerken Ukrayna’da ise Dovbyk, Mudryk, Sudakov gibi oyuncuların performansı merak ediliyor. Slovakya - Ukrayna maçının detayları belli oldu. Peki Slovakya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Slovakya - Ukrayna maçının ayrıntıları…

SLOVAKYA - UKRAYNA MAÇI NE ZAMAN?

E Grubu’nun ikinci maçlarında Slovakya ve Ukrayna karşı karşıya geliyor. Düsseldorf Arena'da oynanacak mücadele 21 Haziran cuma günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Gruplardaki ilk maçında Slovakya, Belçika karşısında sahadan 1-0 galibiyetle ayrılırken Ukrayna ise büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak Romanya’ya 3-0 mağlup oldu.

E GRUBU PUAN DURUMU

1-Romanya 3 p
2-Slovakya 3 p
3-Belçika 0 p
4-Ukrayna 0 p

HAKEMLER BELLİ OLDU

Müsabakayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Stuart Burt ve Dan Cook yapacak.

UKRAYNA RAKİBİNE ÜSTÜNLÜK KURDU

İki ülkenin bugüne dek yaptığı karşılaşmalarda Ukrayna'nın üstünlüğü bulunuyor.

Söz konusu ülkeler daha önce 8 kez karşılaşırken, bunların 3'ünü Ukrayna, 2'sini ise Slovakya kazandı. 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Rekabette Slovakya 10, Ukrayna ise 9 gol attı.