Felix Uduokhai: "Umuyorum maçın sonunda hep beraber galibiyeti kutlayacağız"

Beşiktaş'ta Felix Uduokhai, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'la zor bir maça çıkacaklarını belirtip, "Umuyorum maçın sonunda hep beraber galibiyeti kutlayacağız." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 02 Ekim 2024 - 16:59

'ın Alman stoperi , güçlü bir takımla karşılaşacaklarını ve akıllı oynamaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Uduokhai, "Eintracht Frankfurt lige iyi başladı. Kalitelerinin farkındayız. Zor bir maç olacak. Harika taraftarımızın gücüyle maça çıkacağız. Umuyorum maçın sonunda hep beraber galibiyeti kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

"ONA MİNNETTARIM"

Savunmanın ortasında görev yaptığı Gabriel Paulista, Tayyip Talha Sanuç ve Emirhan Topçu ile iyi anlaştığını vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Adaptasyon anlamında bana çok yardımcı oluyorlar. İşimi çok kolaylaştırdılar. Nelere dikkat etmem gerektiğini söylüyorlar. Bunlar adaptasyonumu kolaylaştırıyor. Paulista ise lider bir oyuncu. Ona minnettarım." şeklinde görüş belirtti.

Eintracht Frankfurt'u iyi tanıdığını kaydeden Felix Uduokhai, "Frankfurt iyi bir gelişim gösterdi. Fiziksel anlamda da güçlü. Sistem oyunu oynuyorlar. Ön alan baskısı yapıyorlar. Önemli oyuncuları var. Zor maç olacak. Akıllı oynamalıyız. Birlikte kalmalıyız." diyerek sözlerini tamamladı.