Fenerbahçe, Cristian Medina transferini bitiriyor: Bonservisini duyurdular

Fenerbahçe'nin Cristian Medina ısrarı sürüyor. Sarı-lacivertliler, orta saha oyuncusu için Boca Juniors'a yeni bir teklif yaptı. Arjantin basını, Cristian Medina için Fenerbahçe'nin yaptığı son teklifi duyurdu. İşte detaylar...

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2024 - 10:51
Haber Oluşturma: 22.10.2024 - 10:51 1.Güncelleme: 22.10.2024 - 10:54

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen 'de çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'nin listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden biri de Cristian Medina.

FENERBAHÇE'DEN MEDINA İÇİN YENİ TEKLİF

Sarı-lacivertliler, Medina'yı yaz transfer döneminde de istemiş ancak Boca Juniors, 22 yaşındaki futbolcuyu bırakmamıştı. Arjantin basını, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı son teklifi manşetlerine taşıdı.

BONSERVİS, BONUS VE SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Buna göre Fenerbahçe, orta saha oyuncusu için Arjantin temsilcisine 10 milyon dolar bonservis + 5 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif etti.

MEDINA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberlerde Fenerbahçe'nin Medina ile büyük oranda anlaştığı ve bu durumun transferin önünü açtığı vurgulandı. Arjantinli futbolcunun 2025 yılında Fenerbahçe'de top koşturmaya yakın olduğu aktarıldı.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

2020 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Cristian Medina'nın Boca Juniors ile 31 Aralık 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

ACUN ILICALI'DAN MEDINA SÖZLERİ

Öte yandan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Cristian Medina transferine dair konuşmuştu.

Ilıcalı, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. 'Bu dönemde değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında kadromuzu güçlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈