Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman oynanacak? Çeyrek final tek mi, çift maç mı?

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Fenerbahçe’nin yanı sıra PAOK, Fiorentina, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Olympiakos ve Lille Konferans Ligi’nde son 8 takım arasına kaldı. Avrupa’nın kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonu olan Konferans Ligi’nde maç programı belli oldu. Konferans Ligi Finali Mayıs ayının sonunda oynanacak. Fenerbahçeli taraftarlar ise yoğun maç programı sebebiyle çeyrek final maçlarının hangi tarihte oynanacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final maçları ne zaman oynanacak? İşte, Konferans Ligi maç programı…

Haber Merkezi - NTV Spor 15 Mart 2024 - 11:36
Haber Oluşturma: 15.03.2024 - 11:36 1.Güncelleme: 15.03.2024 - 11:36

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonu olan Konferans Ligi’nde gözler çeyrek final karşılaşmalarına çevrildi. Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı olan sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet ve beraberlikte çeyrek finale yükselecek. karşılaşmayı en az 2 farkla kaybetmesi durumunda üst tura adını yazdıracak. UEFA Konferans Ligi finali Yunanistan’da oynanacak. Çeyrek final maçlarının oynanacağı tarih belli oldu. Peki Konferans Ligi çeyrek final 2024 maçları ne zaman? İşte, çeyrek final maç programı…

KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Konferans Ligi’nde çeyrek final maç tarihleri belli oldu. Konferans Ligi çeyrek final maçları iki maç üzerinden oynanacak.

Çeyrek final karşılaşmaları 11 ve 18 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Çeyrek finale yükselecek takımlar, bu gün oynanan son 16 turu karşılaşmalarının ardından belli olacak.

Konferans Ligi finali ise Yunanistan’ın ev sahipliğinde 29 Mayıs 2024 tarihinde Ayasofya Stadyumu'nda oynanacak.

KURA ÇEKİMİ 15 MART’TA YAPILACAK

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turu mücadelelerinin tamamlanmasıyla çeyrek finale yükselen takımlar belirlenecek.

Çeyrek final karşılaşmaları rövanş usulü üzerinden iki maç şeklinde oynanacak. Konferans Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekimi 15 Mart cuma günü gerçekleştirilecek.

Konferans Ligi kura çekimi Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.