Fenerbahçe'nin Liel Abada transferine Brendan Rodgers engeli

Fenerbahçe'nin, Celtic'in kanat oyuncusu Liel Abada'yı transfer etmek istediği öne sürülürken, İskoç takımının hocası Brendan Rodgers'ın İsrailli futbolcuyu bırakmak istemediği iddia edildi.

Bora Eğriçayır - NTV Spor 20 Temmuz 2023 - 11:19

Transfer döneminin hızlı takımı 'nin Ryan Kent'in ardından İskoçya'dan bir transfer daha yapmak istediği iddia edildi. Sarı lacivertlileri gündemindeki isim ise Celtic'in İsrailli sağ açık oyuncusu ...

FENERBAHÇE'DEN ABADA HAMLESİ

Daily Mail'in haberine göre; Fenerbahçe, Abada'yı kadrosuna katmak istiyor ancak Celtic ile sözleşmesi devam eden 21 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelinin en az 10 milyon sterlin olduğu belirtildi.

➡ TRANSFER HABERLERİ

BRENDAN RODGERS BIRAKMIYOR

Bu arada İskoç takımının hocası 'ın, Portekizli kanat oyuncusu Jota'nın 25 milyon euroya Al Ittihad'a satılmasının ardından Abada'yı takımda tutmak isteyeceği ifade edildi.

AJAX VE SPORTING DE İSTİYOR

İsrailli futbolcunun adı, Hollanda'dan Ajax ve Portekiz temsilcisi Sporting'le de anılıyor.

47 MAÇTA 13 GOL, 9 ASİST

2021 yılında Maccabi Petah Tikva'dan 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Liel Abada'nın Celtic ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geride kalan sezon İskoç takımının formasını 47 maçta giyen Abada 13 gol, 9 asistle oynadı.

SEZONA İYİ BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıklarına da formda başlayan genç oyuncu, dün takımının Japonya temsilcisi Yokohama Marinos'a 6-4 yenildiği özel maçta iki asist yaptı.

🟡FENERBAHÇE HABERLERİ🔵