Fenerbahçe - Union SG maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Union Saint - Gilloise maçı hangi kanalda?

Derbi mağlubiyeti sonrası çıkış yakalayan Jose Mourinho’nun öğrencileri, Avrupa Ligi’nde ilk maçına Belçika’nın Union Saint - Gilloise takımı karşısında çıkıyor. Sarı-lacivertliler, taraftar avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe’de Levent Mercan, Oğuz Aydın, Filip Kostic, Ryan Kent ve Bartuğ Elmaz Avrupa Ligi kadrosunda yer almadığı için mücadelede forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde kritik mücadele öncesinde gözler Tadic, Dzeko, Szymanski, İrfan Kahveci, Maximin, En-Nesyri gibi yıldızlara çevrildi. Osayi Samuel’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Peki Fenerbahçe - Union SG maçı ne zaman, saat kaçta ve şifresiz mi? Fenerbahçe - Union SG maçı hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati ve ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Eylül 2024 - 19:56
Haber Oluşturma: 25.09.2024 - 19:56 1.Güncelleme: 25.09.2024 - 19:56

’ne üç puanla başlamak isteyen Fenerbahçe’de tüm dikkatler Union Saint - Gilloise karşılaşmasına çevrildi. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon rakibiyle Konferans Ligi’nde karşı karşıya gelirken deplasmanda rakini 3-0’la geçerken evinde ise 1-0 kaybederek çeyrek finale yükseldi. Portekizli çalıştırıcı yönetiminde bu sezon ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe son olarak ezeli rakibine evinde kaybetti. Union Saint - Gilloise maçında alacağı galibiyetle çıkış yakalamak isteyen Fenerbahçe’de takımın en skorer ismi Bosnalı yıldız Dzeko oldu. Tadic ise takımına 3 gol ve 3 asistlik katkı verdi. Peki Fenerbahçe - Union SG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son gelişmeler…

?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Union Saint - Gilloise takımını ağırlıyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 26 Eylül Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak.

Müsabakayı Fransa Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılıklarını aynı ülke federasyonundan Hicham Zakrani ile Aurelien Berthomieu yapacak. Karşılaşmada Mathieu Vernice ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

?

Fenerbahçe - Union Saint - Gilloise karşılaşması şifresiz olarak ekranlara gelecek. 2024-25 sezonunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmalarının yayıncı kuruluşu TRT oldu.

Diğer ülkeler adına mücadele eden takımların bazı karşılaşmaları TRT’nin dijital platformu olan tabii Spor aracılığıyla yayınlanıyor. Fenerbahçe - Union SG karşılaşması ise TRT 1 ekranlarında olacak.

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 OYUNCU UEFA KADROSUNDA YER ALMADI

Yeni transferlerden Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Filip Kostic'in yanı sıra Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent Avrupa müsabakalarında forma giyemeyecek.

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Bright Osayi-Samuel'in durumu ise netlik kazanmadı. Takımla birlikte çalışan Nijeryalı futbolcunun durumu maç saatinde belli olacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZON RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Trendyol Süper Lig'e ilk 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerbahçe, son maçta ezeli rakibi Galatasaray'a evinde 3-1 mağlup olarak taraftarının tepkisini çekmişti.

Sarı-lacivertliler, Belçikalı rakibiyle geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde de karşı karşıya gelmişti. Son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile eşleşen Fenerbahçe, deplasmanda 3-0 kazandığı maçın rövanşında iç sahada 1-0 mağlup olsa da çeyrek finale yükselen taraf olmuştu.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri, Dzeko.