Fenerbahçeli futbolcular galibiyeti değerlendirdi

Fenerbahçe'de Fred, Hatayspor galibiyetine ilişkin, "İstediğimiz 3 puanı aldık. Gol yemeden maçı tamamlamak isterdik. Bugün bir adım daha attık sadece. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 22 Ekim 2023 - 21:40
Haber Oluşturma: 22.10.2023 - 21:40 1.Güncelleme: 22.10.2023 - 21:41

Trendyol 'de , sahasında Atakaş Hatayspor'u 4-2 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Sebastian Szymanski, Bright Osayi-Samuel, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci kaydetti.

Mücadelenin ardından Fenerbahçe'de , Bright Osayi Samuel ve Alexander Djiku açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren Fred, "İyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum. İstediğimiz 3 puanı aldık. Gol yemeden maçı tamamlamak isterdik. Bugün bir adım daha attık sadece. Çalışmaya ve savaşmaya devam edeceğiz." dedi.

Sarı-lacivertlilerin ikinci golünü kaydeden Bright Osayi-Samuel'le ilgili gelen soruyu yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, "İyi bir maç çıkarttığını düşünüyorum, bugün bir de gol attı. Kendisini ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyum. Yolumuza devam ediyoruz. Maç maç bakıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Önümüzde Konferans Ligi'nda oynayacağımız bir maç var. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Dinlenip çalışmalarımızı sürdüreceğiz." açıklamasında bulundu.

Bright Osayi-Samuel ise Fred'in Hatayspor karşısındaki perfromansıyla ilgili şunları söyledi, "Kendisi çok iyi bir oyuncu. Dünyanın en iyi takımlarında oynadı. Sahada bu tecrübeyi yansıtıyor. Çok iyi bir lider. Takımdaki herkesin bunu yapması gerekiyor kazanabilmemiz için."

"Mükemmele yakın bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum"

Alexander Djiku ise mücadeleye ilişkin şu ifadeleri kullandı, "Maça çok iyi başladığımızı söyleyebilirim. İsteğimiz ver arzumuz sahadan galibiyetle ayrılmaktı. Mükemmele yakın bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Kalemizde gol görsek de rakibe çok pozisyon vermedik. Pozitif bir sonuç elde ettiğimizi söyleyebilirim. Galibiyetten dolayı mutluyuz. İsteğimiz bu şekilde devam etmek. Biz kaliteli bir takımız. Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışıyor. Seriyi uzatabildiğimiz kadar uzun bir noktaya çekmek istiyoruz. Bu şekilde devam etmek istiyoruz."