"Fenerbahçe'nin Benfica maçlarına gidebilirim"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali'nde karşılaşacağı Benfica maçlarında tribünde olabileceğini söyledi. Aysal ayrıca, gelecek sezon için önemli transferlerin müjdesini verdi.

NTV Spor 19 Nisan 2013 - 12:11

Sarı-lacivertliler'den davet gelmesi halinde Fenerbahçe'nin Avrupa sınavlarında tribünde olabileceğini kaydeden Galatasaray Başkanı, Beyaz TV'ye katıldığı programda gelecek sezon için önemli transferler yapabileceklerinin mesajını verdi.

Davet gelmesi durumunda seve seve gideceğini belirten Aysal, ''Seve seve giderim. Kimse de bana gitme, hayır diyemez. Galatasaray Kulübü kucaklayıcı bir kulüp. Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Trabzonspor farketmez'' dedi.

Aysal, gelecek sezon önemli transferler yapabileceklerinin de sinyalini verdi.

Takımın eksiklerini belirlediklerini ve gelecek sezon için 2-3 takviye yapacaklarını söyleyen Aysal, "Başarı iyi yöneticiler, iyi sporcular ile olur. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk sekize rahatlıkla kalmak istiyoruz. Bunun için de yine gerekli yatırımları yapacağız. Kimse merak etmesin. Önemli olan aşağı bakmayacaksınız, yukarı bakacaksınız. Aşağı bakarsanız başınız döner" diye konuştu.

İyi bir teklif gelmesi durumunda her oyuncuyu satabilceklerini belirten Aysal, "Benim kafam yatırımcı olarak çalışan bir kafa. Drogba, Ahmet, Mehmet benim için bir yatırımdır. Her oyuncu satılır ama hesabını iyi yapmak durumundasınız. Bunların hepsini iş mantığı içerisinde düşünmek zorundasınız. Hiçbir projenize aşık olmayacaksınız, proje değerini bulunca satacaksınız. Hiçbir şeyi mezara götüremeyecekesiniz" ifadelerini kullandı.

Aysal, "Benim vizyonumda küçülme yok, fren yok. Büyümek zorundasınız, masraflarınız artar ama gelirleriniz de artar. Ana hedeflerimden biri Galatasaray, 10 büyük kulübün içerisinde olacak" dedi.