Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Şampiyonlar Ligi)

Hollanda ekiplerinden Feyenoord, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçında Alman ekibi Leverkusen’i konuk ediyor. Brian Priske yönetimindeki Feyenoord, lige istediği gibi başlangıç yapamazken oynadığı 4 karşılaşmadan sadece tek galibiyet çıkarabildi. Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da şampiyon olarak tarih yazan Bayer Leverkusen ise 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Xabi Alonso’nun öğrencileri Hollanda deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Peki Feyenoord - Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 18 Eylül 2024 - 12:58
Haber Oluşturma: 18.09.2024 - 12:58 1.Güncelleme: 19.09.2024 - 10:12

Yeni sezonda 36 takımla düzenlenecek ’nde ilk maçlar oynanmaya başladı. Haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi ise Feyenoord - Leverkusen mücadelesi oldu. Her iki takımda puan sıralamasında ilk 8’de yer alarak doğrudan son 16 turuna kalmayı hedefliyor. Xabi Alonso yönetimindeki Leverkusen performansıyla dikkat çekerken geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan kadrosunu korudu. Florian Wirtz, Boniface, Palacios, Grimaldo, Tapsoba gibi oyunculara sahip olan Alman ekibi Feyenoord deplasmanında hata yapmak istemiyor. Peki Feyenoord- Leverkusen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Feyenoord ve Leverkusen’in karşı karşıya geleceği mücadelede İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

Massa’nın yardımcılıklarını aynı ülkeden Flippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek.

Feyenoord- Leverkusen mücadelesi 19 Eylül Perşembe günü saat 19:45’te başlayacak. Mücadele TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

FEYENOORD ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİ

Bayern Münih, Man City, Leverkusen, Benfica, Salzburg, Lille, Sparta Prag, Girona

LEVERKUSEN ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİPLERİ

Inter, Liverpool, Milan, Atletico Madrid, Salzburg, Feyenoord, Sparta Prag, Brest

HEDEF İLK 8 SIRADA YER ALMAK

Şampiyonlar Ligi’nde yeni formata göre 36 takım mücadele edecek. Geleneksel grup aşaması yerine lig usulü oynanacak maçların ardından puan sıralamasında ilk 8 takım arasında yer alan ekipler adını doğrudan son 16 turuna yazdıracak.

Ligi 9 ile 24'üncü sırada bitiren ekipler ise play-off'ta yer alacak. Play-off'ta ise 9 ile 16'ncı sırada yer alan takımlar ile 17 ve 24'üncü sırada bulunan takımlar karşılaşacak.