"Futbol zekası büyük bir artı"

Fenerbahçeli Mehmet Topal, teknik direktör Ersun Yanal’ın futbol zekasının kendileri için büyük bir artı olduğunu söyledi. Milli oyuncu, şampiyon olmak için mücadelerini son ana kadar sürdüreceklerini belirtti.

NTV Spor 05 Aralık 2013 - 12:50

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha Mehmet Topal kulübün aylık dergisine açıklamalarda bulundu.

Sahadaki takım ruhunun bu sene iyice oturduğunu dile getiren Fenerbahçeli oyuncu, herkesin iyi niyetli ve pozitif yaklaşımlarının başarıda kilit rol oynadığını söyledi.

Ersun Yanal'ın futbol zekasının kendileri için büyük bir artı olduğunu kaydeten Mehmet Topal, Yanal'ın takım oyunu üstünde durduğunu belirtti. Fenerbahçeli yıldız, "Hocamız, takım oyununu takıma benimseten bir kişiliğe sahip. Kanatların oyuna katılmasına çok istiyor. Gökhan ve Caner'in atağa çıktıkları zaman, benim geride organizasyonu sağlayıp; zaman zaman da hücuma çıkmamı istiyor. Biz, bize verilen görevler doğrultusunda sahada hareket etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyük maç, küçük maç ayırmaksızın bütün karşılaşmalara en üst konsantrasyonla çıktıklarını belirten ortasaha oyuncusu, "Bu sene şampiyonluğu gerçekten çok istiyoruz. Şampiyon olmak için de son dakikalara kadar; mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

Kendisini üzen iki maç olduğunu belirten Mehmet Topal, "Geçen sene dışarıda oynadığımız Benfica maçı. Cezalı olduğum için oynayamamıştım. Bir de Hollanda karşılaşması beni çok üzdü "dedi.