"Galatasaray’a teknik adam olarak hizmet etmesini çok istiyorum"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbolculuk kariyerini noktalayan Semih Kaya'yla ilgili, "17-18 senelik Galatasaray hayatında kulübüne büyük katkı vermiş, Galatasaray’ın değerlerini özümsemiş, Galatasaraylı futbolcumuz. Futbol hayatını sonlandırdı. Galatasaray’a teknik adam olarak hizmet etmesini çok istiyorum." dedi.

NTV Spor 15 Kasım 2022 - 20:49
Haber Oluşturma: 15.11.2022 - 20:49 1.Güncelleme: 16.11.2022 - 01:50

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin aylık toplantısı “’ya Veda” başlığıyla gerçekleşti.

Organizasyona Başkanı , 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, dernek üyeleri ve Semih Kaya katıldı. Geçtiğimiz aylarda futbolculuk kariyerini noktaladığını açıklayan Semih Kaya ile birlikte Dursun Özbek Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.

🟡🔴 GALATASARAY HABERLERİ

Semih Kaya açıklamasında şunları söyledi, "Öncelikle organizasyonun sahibi GSYİAD Başkanı Sayın İbrahim Hatipoğlu’na teşekkür ederim. Dursun Başkanıma da çok teşekkürlerimi sunuyorum. 2006 yılında giriş yaptım kulübe. O yıllarda çocuktum. Daha hiçbir şeyi yaşamamış, tecrübe etmemiştim. Galatasaray altyapısı bize hayatı öğretti. Nasıl yaşamamız gerektiğini, büyüklerimize nasıl davranmamız gerektiğini, küçüklerimizle nasıl iletişim kurmamız gerektiğini, altyapıdan A takıma çıkan, genç kardeşlerimizi nasıl koruyup kollamamız ve onları nasıl sahiplenmemiz gerektiğini öğretti. Çok güzel yıllar geçirdim, güzel başarılar elde ettim. Çok kupa kazandım. Bu konuda gerçekten kendimi şanslı hissediyorum. Bugün burada güzel bir organizasyonla onurlandırıldım. Tekrar teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki Galatasaray’da benim sürecim devam etmiş. İyi ki babamdan ve dedemden Galatasaraylı olarak dünyaya adım atmışım. Bunlar gerçekten benim için şans. Güzel bir hayatım, güzel bir kariyerim oldu. Şimdi yeni bir kariyere başlayacağım. Bir kapıyı kapattık, yeni bir kapının açılacağını temenni ediyorum kendi hayatım ve ailem adına. Umarım her şey dilediğim, istediğim gibi kolaylıkla önüme çıkar ve ben de kolay bir şekilde bu yolu almaya başlarım.”

HABERLERİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Semih Kaya'nın antrenörlük lisansı için çalışmalara başladığını belirterek ilerleyen dönemde sarı-kırmızılı takımda görev almasını istediğini söyledi.

Dursun Özbek açıklamasında, "Galatasaraylı Semih. Çok yerine oturan kelimeler. Bir Galatasaraylıyı tarif etmek isterseniz Semih gibi Galatasaraylı demeniz gerektiğini düşünüyorum. Daha önceki başkanlık dönemimde benim futbolcumdu, ondan sonra Avrupa’ya transfer oldu. 17-18 senelik Galatasaray hayatında kulübüne büyük katkı vermiş, Galatasaray’ın değerlerini özümsemiş, Galatasaraylı futbolcumuz. hayatını sonlandırdı. Bundan sonraki profesyonel hayatı teknik adam olarak gelişecek. Kendisi de lisans almak için çalışmalara başlıyor. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Galatasaray’a teknik adam olarak hizmet etmesini çok istiyorum. Hakiki bir Galatasaraylı, Galatasaray değerlerini özümsemiş birisi. Lisansını alsın, gelsin kulübe. Çok sevdiğim bir kardeşim Semih. İnsanın kanı kaynar bazı kişilere. Semih de öyle birisi benim için. Kendisini çok seviyorum. Galatasaray’a hizmet etmenin sonu yok. Bundan sonra da inşallah lisansını aldıktan sonra teknik kadroda hizmet vereceğini düşünüyorum. Kendisine bol şans diliyorum, yolu açık olsun inşallah." dedi.