Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi hafta oynanacak? GS- BJK derbi tarihi

Trendyol Süper Lig’de milli ara dönüşü heyecan kaldığı yerden devam ederken gözler yaklaşan Galatasaray - Beşiktaş derbi mücadelesine çevrildi. İki ezeli rakip sezonun açılışında Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş rakibini 5-0’la geçmeyi başarmıştı. Galatasaray ligde aldığı üst üste galibiyetlerle liderlik koltuğunda otururken Beşiktaş ise zirve takibini sürdürüyor. Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar ise derbi programına odaklandı. Peki Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, derbinin oynanacağı hafta ve tarih…

Haber Merkezi - NTV Spor 20 Ekim 2024 - 13:41

Yeni sezonda üçüncü kez üst üste şampiyonluk hedefleyen Okan Buruk ve öğrencileri, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Osimhen, İcardi, Mertens gibi yıldızlara sahip Galatasaray son olarak ligde Antalyaspor’u devirmeyi başardı. Beşiktaş ise Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde Avrupa’da hayal kırıklığı yaşarken ligde zirve takibini sürdürüyor. Beşiktaş’ta ise Gedson Fernandes, İmmobile, Rafa Silva, Paulista gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Galatasaray - Beşiktaş derbisine Rams Park ev sahipliği yapacak. Peki Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi hafta? İşte, derbi tarihi…

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol ’in 10. haftasında Galatasaray, Rams Park’ta Beşiktaş’ı ağırlayacak. Galatasaray - Beşiktaş derbisi 28 Ekim Pazar günü saat 20:00’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY 8 GALİBİYET ALDI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray geride kalan maçlarda ligin en golcü takımı oldu. 27 gol atan sarı-kırmızılılar kalesinde sadece 8 gol gördü. Sarı-kırmızılılar oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alırken 25 puan topladı ve ligde birinci sırada yer alıyor. 

BEŞİKTAŞ ZİRVE TAKİBİNDE

Siyah-beyazlılar bu sezon ligde 7 karşılaşmaya çıkarken 5 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı. van Bornckhorst'un öğrencileri rakip fileleri 15 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü. 

SÜPER LİG TARİHLERİ

: Galatasaray - Beşiktaş

11. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe

15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe

16. hafta: Galatasaray - Trabzonspor