Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Kadın Futbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı( Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda)

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 20. hafta derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Fenerbahçe ile beraber zirve mücadelesi veren sarı kırmızılılar, ligde oynadığı 19 karşılaşmada 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Beşiktaş ise sezona beklentilerin uzağında başladı. Siyah beyazlılar topladıkları 32 puanla ligde 6. konumda bulunuyor. Futbolseverler ise Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde oynanacak karşılaşmanın hangi kanaldan ekranlara geleceğini merak ediyor. Peki Galatasaray Beşiktaş kadın futbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 11 Şubat 2024 - 10:24
Haber Oluşturma: 11.02.2024 - 10:24 1.Güncelleme: 11.02.2024 - 10:34

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak , derbisinin detayları belli oldu. Kadınlar Ligi’nde yanacak derbi heyecanına ortak olmak isteyenler ise başlangıç saatini merak ediyor. Galatasaray Petrol Ofisi ile JK United Payment maçında Abdullah Murat Yoldaş düdük çalacak. Sarı kırmızılılar geçtiğimiz hafta konuk ettiği Gaziantep Asya Spor’a farklı mağlup olurken Beşiktaş ise Beylerbeyi Spor’a karşı 2-0 kaybetti. Kadınlar Süper Ligi’nde oynanacak Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

GALATASARAY BEŞİKTAŞ KADIN FUTBOL  MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray 20. haftada Beşiktaş’ı konuk edecek. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak mücadele 11 Şubat Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİ HANGİ KANALDA?

Galatasaray Petrol Ofisi ile Beşiktaş JK United karşılaşması Galatasaray Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Futbolseverler, derbi mücadelesini bugün saat 14.00'de resmi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak takip edebilirler.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ABDULLAH MURAT YOLDAŞ DÜDÜK ÇALACAK

Turkcell kadın Futbol Süper Ligi’nde oynanacak Galatasaray - Beşiktaş mücadelesini Abdullah Murat Yoldaş yönetecek. Yoldaş’ın yardımcılıklarını Özgür Öztürk ve Can Orhan Çelebi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yasin Kılıç olacak.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Galatasaray Petrol Ofisi, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Doğuş Gold Gaziantep Asya Spor’a 4-1 mağlup oldu.

Beşiktaş JK United Payment Kadın Futbol Takımı ise Beylerbeyi Spor Kulübü’ne 2-0 yenildi.
Galatasaray Petrol Ofisi, ligde oynadığı 19 karşılaşma sonunda 46 puan elde ederken, rakibimiz Beşiktaş JK United Payment’in ise 32 puanı bulunuyor.