Galatasaray - Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avusturya’da kamp yapan Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında Hırvatistan’ın LASK Linz takımına 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların sıradaki rakibi ise Alman ekibi Fortuna Düsseldorf oldu. LASK’ın ev sahipliğinde düzenlenecek Summer Series Upper Austuria’da mücadele eden Galatasaray, Trencin, Lecce, Parma gibi takımlarla karşılaşacak. Futbolseverler ise karşılaşmanın ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini öğrenmek istiyor. Galatasaray hazırlık maçlarının yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Galatasaray - Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 12 Temmuz 2024 - 09:29

2024-2025 sezonu hazırlıklarına başlayan son şampiyon Galatasaray, LASK Linz karşısında mağlup oldu. Avusturya kampında hazırlıklarını sürdürecek sarı-kırmızılılar Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakcı ve Alexandru Cicaldau izinli oldukları için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray’da gözler ilk hazırlık maçında performanslarıyla dikkat çeken Yusuf Demir ve Metehan Baltacı’da olacak. Peki Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maç programı

GALATASARAY - DÜSSELDORF MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, Bundesliga 2 ekiplerinden Düsseldorf ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray - Düsseldorf mücadelesi 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma Spor Smart ve D- Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY TOPLAM 5 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında toplam 5 hazırlık maçı oynayacak. LASK Linz maçının ardından Galatasaray, Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve son olarak İtalyan ekibi Parma ile karşılaşacak.

GALATASARAY’DA GENÇ OYUNCULAR DİKKAT ÇEKTİ

LASK Linz karşısında Günay, Dubois, Metehan, Berkan, Köhn, Sergio, Torreira, Tete, Mertens, Zaha ve Batshuayi ile sahaya çıkan Galatasaray’da genç oyuncuların performansı dikkat çekti.

Yusuf Demir başarılı driplingleriyle göz doldururken Metehan Baltacı ise 56 ve 71. dakikada takımının gollerini attı.

GALATASARAY HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

18 Temmuz Galatasaray - Trencin

24 Temmuz Galatasaray - Lecce

27 Temmuz Galatasaray - Parma