Galatasaray, Okan Buruk'un yeni yardımcısını açıkladı

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un isteği ve bilgisi doğrultusunda Moritz Volz'un yardımcı antrenörlüğe getirildiğini açıkladı.

NTV Spor 18 Ekim 2022 - 14:21
Haber Oluşturma: 18.10.2022 - 14:21 1.Güncelleme: 18.10.2022 - 20:31

'da teknik ekibe takviye yapıldı. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un ekibine 'u ekledi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Moritz Volz, teknik direktörümüz Okan Buruk’un bilgisi ve isteği doğrultusunda teknik heyete katılacaktır. Okan Buruk’un 1 ay önce görüşme de gerçekleştirdiği Volz, aynı zamanda scouting bölümünde ve bilimsel alanda da çalışmalarda bulunacaktır." ifadeleri yer aldı.

- Okan Buruk'un teknik ekibi

Galatasaray'da Okan Buruk'un güncel teknik heyetinde toplam 11 isim yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda İrfan Saraloğlu ile Ismael Garcia Gomez yardımcı antrenörlük görevini üstleniyor.

Sarı-kırmızılılarda Fadıl Koşutan ile Can Okuyucu kaleci antrenörü olarak görev alıyor. Dursun Genç, Kaan Arısoy, Yusuf Köklü ve Fuat Demir atletik performans antrenörü olarak Okan Buruk'un ekibinde yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda performans ve maç analisti olarak Yılmaz Yüksel, Serhat Doğan ve Can Mutlu görev alıyor.

- Nagelsmann'ın gözdesiydi 

Arsenal'da 2015-2019 yılları arasında gözlemcilik görevini üstlenen Moritz Volz, 2019-2021 arasında RB Leipzig'de çalıştı. 

- İlerleyen günlerde takıma katılacak

Galatasaray'ın yeni yardımcı antrenörü Moritz Volz, özel işlerini halletmek için ülkesine gitti. Alman antrenör, ilerleyen günlerde Florya'ya dönerek görevine başlayacak.