Galatasaraylı futbolculardan galibiyet yorumu: "Reaksiyon göstermemiz gerekiyordu"

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, Metehan Baltacı ve Dries Mertens Adana Demirspor maçındaki 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Eylül 2024 - 00:26

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında , Adana Demirspor deplasmanında farklı kazandı.

Sarı-kırmızılılar sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılıp puanını 9'a yükseltti.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'da , Metehan Baltacı ve Dries Mertens mücadeleyi değerlendirdi.

"ÇOK GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

Barış Alper Yılmaz mücadeleye ilişkin, "Mutluyuz, çok güzel bir galibiyet aldık. Serimiz devam ediyor. Böyle devam etmek istiyoruz. Takım gerçekten çok iyi. Güzel bir galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun." dedi.

"KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Galibiyete ilişkin Metehan Baltacı şunları kaydetti, "Çok sıcak bir hava ve kötü bir zemin. Kazandığımız için mutluyuz. Milli araya galibiyetle girmek istiyorduk. Kazandığımız için mutluyuz. Hocamıza teşekkür ederim bana güvendiği için. Adana Demirspor'un savunmanın arkasında çok fazla boşluk verdiğini analiz etmiştik. İnsan çalışıp karşılığını alınca mutlu oluyor. Her şekilde hazırdım ve şansın geleceğinden eminim."

"REAKSİYON GÖSTERMEMİZ GEREKİYORDU"

Dries Mertens, Adana Demirspor galibiyeti için, "Önemliydik tabii ki. Reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Önümüzdeki maçlara bakmamız ve odaklanmamız gerekiyor. Motivasyonumuz her yıl aynı. Galatasaray'da hedef başarılı olmak. Transfer dönemleri her zaman zorlu geçebiliyor, hisler ve duygular farklı olabiliyor. O yüzden bizim sadece odaklanmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.