Galatasaraylılar güne Mauro Icardi haberiyle uyandı; Yönetim transfer ateşini yaktı

Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisini almak adına harekete geçti. Sarı-Kırmızılı idareciler, Mauro Icardi'nin menajeri Elip Letterio Pino'yu İstanbul'a çağırdı.

Tuna Tunca - NTV Spor 10 Mayıs 2023 - 10:42

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yandan da transferler için mesai harcıyor. Sarı-Kırmızılılar, sezon başında PSG'den kiraladığı ve taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin tapusunu almak adına görüşmelere başladı.

'NİN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

PSG ile sözleşmesinin son yılına girmeye hazırlanan ve Fransız devinin planları arasında yer almayan Mauro Icardi, Galatasaray'da kalmak istiyor. Sabah'ın haberine göre Galatasaray yönetimi, Mauro Icardi'nin menajeri Elip Letterio Pino'yu İstanbul'a çağırdı.

🟡GALATASARAY HABERLERİ🔴


Mauro Icardi'nin mali şartlarıyla ilgili görüşme gerçekleştiren Galatasaray, Pino ile el sıkıştıktan sonra rotasını Fransa'ya kıracak. Sarı-Kırmızılılar, haziran ayına kadar PSG ile anlaşarak yeni sezona sansasyonel bir giriş yapmak istiyor.

Bu arada İtalyan basını, Milan'ın Mauro Icardi'nin peşinde olduğunu öne sürdü. Daha önce Inter forması giyen Arjantinli yıldızın Milan'da oynamak istemediği aktarıldı.

📈SPOR TOTO PUAN DURUMU📈