Gaziantep FK, 7 maç sonra galibiyeti hatırladı

Süper Lig'in ilk haftasında Bodrum FK'yi 1-0 yendikten sonra 3 puan alamayan Gaziantep FK, 4 yenilgi, 3 beraberliğin ardından yeniden galip geldi.

AA 28 Ekim 2024 - 10:08

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında evinde TÜMOSAN 'u 3-1 yenen Gaziantep FK, ligde ikinci galibiyetine ulaştı.

Sezona deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yenerek başlayan Gaziantep ekibi, daha sonra Samsunspor'a 1-0, Galatasaray'a 3-1, Net Global Sivasspor'a 3-2 ve ikas Eyüpspor'a 3-2 yenilirken Trabzonspor ile 0-0, Beşiktaş ile 1-1 ve Bellona Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar, ligin 4. haftasını da bay geçti.

Dün taraftarı önünde TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1 yenen Güneydoğu Anadolu temsilcisi ligdeki ikinci galibiyetini aldı. Geride kalan haftalarda 9 puan toplayan Gaziantep FK, rakip fileleri 12 kez havalandırdı, kalesinde ise 14 gole engel olamadı.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

Evinde ilk galibiyet

Bu maç öncesinde evinde oynadığı karşılaşmalarda Samsunpor'a 1-0 yenilen Gaziantep temsilcisi, devam eden haftalarda Trabzonspor ile 0-0 ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep FK, Konyaspor galibiyetiyle taraftarı önündeki ilk 3 puanını almış oldu.

TRENDYOL SÜPER LİG HABERLERİ

2 stoper sarı kart sınırına geldi

Gaziantep FK'nin iki önemli savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy ve Saborit, sarı kart sınırına geldi.

Söz konusu oyuncular 1 Kasım Cuma günün iç sahada oynanacak Göztepe karşılaşmasında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.