Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Gaziantep FK - Beşiktaş maçı hangi kanalda? (Süper Lig 8. hafta)

Frankfurt’u konuk ettiği karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, ligin 8. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geliyor. Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri bu sezon ligde oynadığı 6 karşılaşmanın 5’inden galibiyetle ayrıldı. Tek puan kaybını Trabzonspor beraberliğiyle yaşayan Beşiktaş, Gaziantep FK karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep ekibi ise 4 puan topladı ve 16. sırada yer alıyor. Peki Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Ekim 2024 - 10:39

Beşiktaş, Trendyol ’de Gaziantep FK deplasmanında galibiyet arıyor. İmmobile, Rafa Silva, Joao Mario, Gedson Fernandes gibi önemli oyuncuları bulunan siyah-beyazlılar, deplasmanda hata yapmak istemiyor. Beşiktaş’ın rakibi Gaziantep FK bu sezon ligde tek galibiyet alırken Selçuk İnan’ın öğrencileri, ev sahibi avantajıyla sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesini Muhammet Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Peki Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesinin detayları…

?

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan siyah-beyazlılar, Gaziantep FK’ya konuk oluyor.

Gaziantep FK - Beşiktaş mücadelesi 6 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetirken yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Yiğit Arslan olacak.

BEŞİKTAŞ HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Avrupa kupalarında çıktığı iki karşılaşmandan da mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta gözler lige çevrildi. Ajax ve Frankfurt’a mağlup olan siyah-beyazlılar, ligde ise tek puan kaybını Trabzonspor deplasmanında yaşadı. Beşiktaş etkili hücum hattıyla dikkat çekerken ligde çıktığı maçlarda rakip fileleri 14 kez sarstı ve kalesinde sadece 4 gol gördü.

GAZİANTEP FK’DA 2 EKSİK

Ligde çıktığı 6 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK'nin 4 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Eren Erdoğan ve Bitok karşılaşmada forma giyemeyecek.

Tedavileri tamamlanan ve takımla antrenmanlara katılan Daubin ve Mustafa Eskihellaç'ın son durumu ise yarın netlik kazanacak.