"Gereksiz bir karar"

Muslera'dan 6+0+4 yorumu... TFF'nin karara bağladığı yabancı sınırlamasını değerlendiren Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, kararın çok gerekli olmadığını söyledi.

NTV Spor 23 Temmuz 2013 - 12:00

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uzun bir sezon geçirdiklerini söyleyen Muslera, "İyi bir tatil yaptıktan sonra dinlenerek takıma katıldım. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırlanarak yeni kupalarla tanışmak istiyorum. Bu sebeble hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirmek istiyorum" dedi.

"TRANSFER TEKLİFİ ALMADIM"
Basında çıkan transfer iddiaları hakkında da konuşan başarılı file bekçisi, "Bana gelmiş herhangi bir transfer teklifi yok. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. 3 sezon daha takımımla sözleşmem bulunuyor. Yeni sezon için tamamen Galatasaray'a odaklanmış durumdayım" şeklinde konuştu.

"ULUSLARARASI ARENADA İYİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ"
Muslera, "Galatasaray'da çok güzel iki sezon geçirdim. Hem Avrupa'da hem de Türkiye'de kazanılmış başarılar var. Bende kaleci olarak elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorum. Yeni sezonda Galatasaray olarak uluslararası arenada iyi işler yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"REKABET DAHA DA ARTACAK"
TFF'nin karara bağladığı yabancı sınırlamasına da değinen Uruguaylı file bekçisi, "Takımlar birçok yatırımlar yaptılar. Bazı kulüpler önemli yabancı isimleri kadrosuna kattı. Ben yabancı sınırlamasının çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bizimde çok kaliteli yabancı oyuncularımız var. Bu da rakabeti daha da arttıracak" dedi.