Giovanni van Bronckhorst: "İyi oyunla 3 puanı istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Gaziantep FK ile oynayacakları maça iyi hazırlandıklarını ve kazanmak istediklerini söyledi. Mücadeleye ilişkin van Bronckhorst, "Sadece 2 puan kaybımız var. En az gol yiyen takımız. Bunu bugün de devam ettirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi - NTV Spor 06 Ekim 2024 - 18:37

Trendyol 'in 8. hafta karşılaşmasında , deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Mücadele öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK maçına ilişkin Giovanni van Bronckhorst, "Rakiplerimizin hepsine iyi hazırlanıyoruz İyi başladık sezona. Sadece 2 puan kaybımız var. En az gol yiyen takımız. Bunu bugün de devam ettirmemiz gerekiyor. Deplasman maçları her zaman zordur. Beşiktaş'a karşı rakipler her zaman galibiyet ister. Hazır olmalıyız ve hazırız da. İyi oyunla 3 puanı istiyoruz." dedi.

"KENDİ GÜCÜMÜZÜ KULLANMAMIZ GEREKİYOR"

Giovanni van Bronckhorst ayrıca, "Kaliteli bir kadroları var. Hücumda hzılı oyuncuları var. Buna hazırız. Kendi gücümüzü kullanmamız gerekiyor. Rakip analizi tabii ki önemli. Hazır olmazsanız işler daha zor olur. Tempolu ve hareketli, hızlı pas yapan bir oyun oynamalıyız ki böyle deplasmanlardan galip ayrılalım." değerlendirmesinde bulundu.