Giovanni van Bronckhorst'tan derbi yorumu: "Biz bu savaşa hazırız"

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Galatasaray'la oynayacakları derbi maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Giovanni van Bronckhorst açıklamasında; "erbi maçları her zaman özeldir. Maçın büyüklüğü tartışılmaz. Yoğun ve tempolu bir maç olacak. Biz bu savaşa hazırız. İlk dakikadan olabilecek her şeye karşı güçlü olmalı ve en iyi şekilde oynamalıyız. Galatasaray'ın işini zorlaştıracağız." sözlerini sarfetti.

Haber Merkezi - NTV Spor 28 Ekim 2024 - 19:26

Trendyol ’in 10. haftasında derbi heyecanı yaşanıyor. Rams Park’ta , ezeli rakibi ’ı konuk ediyor.

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst maça dair açıklamalarda bulundu. 

Giovanni van Bronckhorst açıklamasında; "Derbi maçları her zaman özeldir. Maçın büyüklüğü tartışılmaz. Yoğun ve tempolu bir maç olacak. Biz bu savaşa hazırız. İlk dakikadan olabilecek her şeye karşı güçlü olmalı ve en iyi şekilde oynamalıyız. Galatasaray'ın işini zorlaştıracağız." dedi. 

GIOVANNI VAN BRONCKHORST: "ÖZGÜVENLİ OLMALIYIZ"

Beşiktaş teknik direktörü sözlerinin devamında; "Bugünkü dizilişleri oldukça atak ağırlıklı. Avrupa Ligi'ndeki son maçlarındaki dizilişlerine benziyor. Maç içinde top bizdeyken özgüvenli olmalı ve iyi hücum ettiğimizden emin olmalıyız. Defansif olarak güçlü olmalıyız ama şans yaratmada da cesur olmalıyız. Bu şartlar altında gol atacak ve fırsatlar yaratacak kalitemiz var." ifadelerini kullandı.