Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İspanya LaLiga 4. hafta)

Geçtiğimiz sezon ezeli rakibi Real Madrid’in gerisinde kalan ve şampiyonluğu kaptıran Barcelona, yeni sezona 4’te 4 yaparak başladı. Real Madrid ile olan puan farkını 4’e çıkaran Barcelona bu hafta Girona’yı konuk ediyor. Girona geçtiğimiz yıl gösterdiği başarılı performansla adından sıkça bahsettirirken oynadığı maçlarda 7 puan topladı ve 5. sırada bulunuyor. Peki Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 14 Eylül 2024 - 13:30

Girona geçtiğimiz sezon Barcelona’ya kurduğu üstünlükle dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon iki maçı da 4 golden fazla atarak kazanan Girona, yeni sezonda Avrupa kupaları potasında yer almayı hedefliyor. Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid ile şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Girona, Barcelona karşısında puan veya puanlar almayı hedefliyor. Girona, LaLiga’da oynadığı son 2 maçı gol yemeden kazandı. Barcelona ise oynadığı maçlarda 13 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Peki Girona - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

?

LaLiga’nın 4. haftasında Girona ve Barcelona kozlarını paylaşıyor. Ev sahibi takım taraftarının da etkisiyle Barcelona karşısında kazanmak istiyor.

Girona oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. 7 puan toplayan Girona, 5. sırada yer alıyor.

Barcelona ise LaLiga’da sezona en iyi başlayan takım oldu. Katalan ekibi oynadığı 4 maçın tamamını kazanırken kalesinde sadece 2 gol gördü. Hansi Flick’in öğrencileri oynadığı maçlarda 13 gol attı.

Girona - Barcelona mücadelesi 15 Eylül Pazar günü saat 17.15’te başlayacak. Kritik mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.