Golle dönen Icardi'den PAOK maçı yorumu: "Derbiden sonra ilk maçı kazanmak önemliydi"

Sakatlığının ardından sahaya çıktığı ilk maçta PAOK filelerini havalandıran Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Yunan takımını 3-1 yendikleri maçı değerlendirdi.

Haber Merkezi - NTV Spor 26 Eylül 2024 - 00:12
Haber Oluşturma: 26.09.2024 - 00:12 1.Güncelleme: 26.09.2024 - 00:24 2.Güncelleme: 26.09.2024 - 00:28

, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk ettiği Yunanistan ekibi 'u 3-1 yendi. Sarı kırmızılı takımın son golünü atan Mauro Icardi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

TRT'ye konuşan Icardi'nin açıklamaları şöyle:

"DERBİDEN SONRA İLK MAÇI KAZANMAK ÖNEMLİYDİ"

"Bu yola galibiyetle başlamak önemliydi. Bir de bir derbi oynadık hafta sonu. Onun sonrasında oynadığımız ilk maçı da kazanmak önemliydi. Sakatlıktan sonra golle geri dönmem de ayrı bir öneme sahip."

"TAKIM ARKADAŞLARIM VE TEKNİK EKİP HER ZAMAN YANIMDA"

"Maçın öncesi iki idmana katıldım. Arjantin'den döndükten sonra antrenmanalara katıldım. Takım arkadaşlarım ve teknik ekip her zaman benim yanımda. Bende de elimden geldiğince sahada onlara yardımcı olmaya devam edeceğim."

GÜNAY GÜVENÇ: "DERBİDEKİ MUTLULUĞU BU MAÇA DA TAŞIDIK"

Fernando Muslera'nın cezası nedeniyle oynamadığı maçta sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan Günay Güvenç karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Günay'ın açıklamaları şöyle:

"Hedefimiz kazanmaktı. Maalesef Şampiyonlar Ligi'ne gidememenin üzüntüsü vardı. Avrupa Ligi'ne iyi başlamak istiyorduk. Benim de ilk Avrupa Ligi maçım oldu. Derbideki mutlululuğu bu maça da taşıdık ve galip geldik. Muslera gibi bir kaleciyle çalışmaktan çok mutluyum. Çok şeyler öğreniyorum ondan. Öğrenmenin yaşı yoktur. Kendisi bana destek oluyor. Önümde Muslera gibi bir isim var. Hem kendisine baskı yapıp onu daha iyi yapmak hem de kendimi hazır tutmak benim görevim."

KAAN AYHAN: "ÇOK DUYGULANDIM"

Karşılaşmaya Muslera'nın yokluğunda kaptan olarak çıkan Kaan Ayhan ise şunları söyledi:

"İnanılmaz bir atmosfer yaşadık. Kaptan olarak hazırlanmaya çalıştım. Bu kadar yoğun duygu ve önemli bir gün olacağını düşünmemiştim. Sahaya ilk adımı attığımda çok duygulandım. Bunu bozabilecek tek şey, kazanmamak olurdu. Sakatlığım yok, sadece yorgunluk. Her üç günde bir maç yapıyoruz ve sağ beke de yeni yeni alışınca yorgunluk oluyor."