"Gomez doğru yerde"

Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar NTV Spor'a özel değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın şampiyonluk için en aç takım olduğunu bu sebeple sezon başından beri ligin net favorisi olduğunu dile getirdi. Gomez'i özel bir forvet olarak niteleyen Uçar, Alman yıldızın Galatasaray ya da Fenerbahçe'de Beşiktaş'taki kadar başarılı olamayacağını savundu.

NTV Spor 15 Nisan 2016 - 21:13

“BEŞİKTAŞ BAŞARIYA AÇ”
“Beşiktaş sezon başından bu yana şampiyonluğun en büyük adayı konumundaydı. Oynanılan futbol birkaç sezonun getirisi. Ancak finalde şampiyonluk kaybedilmişti. Oyuncular bu sezon tecrübeli. Ben tecrübemi, attığım değil kaçırdığım gollere, kazandığım değil kaçırdığım şampiyonluklara bağlarım. Her zaman iyi şeyler kişileri geliştirmez, kibire götürür. Beşiktaş 3 sezondur şampiyonluğu kaçırıyor ama bu yıl bakıyorum daha hırslı daha açlar. Beşiktaş, Sivasspor ve Akhisar deplasmanlarından kayıpsız dönerse çok büyük avantaj yakalayacaktır.”

“GOMEZ DOĞRU YERDE”
“Mario Gomez çok özel bir forvet. Gomez'in istatistiklerinde çok önemli bir nokta var. Girdiği pozisyon sayısına göre attığı gol sayısı çok fazla. Bu çok önemli bir özelliktir ve her oyuncuda olmaz. Alman forvette bir golcünün taşıyabileceği her özellik mevcut. Beşiktaş böyle bir golcü bulmuşken uzun yıllar takıma hizmet etmesini isterim. Gomez için de Beşiktaş çok uygun bir takım çünkü siyah-beyazlılar ona pozisyon hazırlayabilen bir ekip. Gomez, mevcut kadrolarıyla Galatasaray ve Fenerbahçe'de başarılı olamayabilirdi.”

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından Feyyaz Uçar, Vodafone Arena'dan ise övgüyle bahsetti.