Göztepe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Trendyol Süper Lig’de 10. hafta mücadelesinde Göztepe, Trabzonspor’u konuk ediyor. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Bordo-mavililer, geçtiğimiz hafta Başakşehir’i son dakika golüyle mağlup ederek ligde ikinci galibiyetini almıştı. Trabzonspor, Göztepe’yi mağlup ederek ilk deplasman galibiyetine ulaşmak istiyor. Göztepe ise geride kalan haftalarda topladığı 12 puanla 7. sırada yer alıyor. Peki Göztepe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ekim 2024 - 14:16

İzmir ekibi bu sezon performansıyla dikkat çekti. Sarı-kırmızılılar geride kalan haftalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Puan sıralamasında ilk 5 hedefini sürdürmek isteyen Göztepe, Trabzonspor karşısında galibiyet hedefliyor. Trabzonspor ise deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken bu şanssızlığını kırmak istiyor. Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor’da Simon Banza, Visca, Draguş gibi isimlerin performansı dikkat çekiyor. Peki Göztepe - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

GÖZTEPE - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor, Trendyol 'in 10. haftasında cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlarken beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BORDO-MAVİLİLER ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligde geçen hafta sahasında RAMS Başakşehir'i 1-0 yenen bordo-mavililer, Göztepe deplasmanından da 3 puanla ayrılarak hem çıkışını sürdürmek hem de ligde bu sezon ilk kez art arda iki maçı kazanmayı hedefliyor.

TRABZONSPOR’DA HEDEF İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Bu sezon deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk dış saha galibiyetini almanın mücadelesini verecek.

Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında Abdullah Avcı yönetiminde Net Global Sivasspor, bir sonraki hafta da geçici olarak takımın başında sahaya çıkan genel direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde ikas Eyüpspor maçından golsüz beraberlikle ayrıldı.

Daha sonra 5. kez takımın başına getirilen Şenol Güneş ile 2 deplasman maçı oynayan Trabzonspor, bu maçlarda da deplasman beraberliklerini değiştiremedi. Bordo-mavililer, önce deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0, daha sonra da Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

VİSCA PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Trabzonspor'un Bosna Hersekli oyuncu Edin Visca, bir gol atması halinde dalya yapacak.

Yalnızca attığı değil, attırdığı gollerle de forma giydiği takımların hücumdaki yükünü çeken Visca, Türkiye'de 383 Süper Lig maçında rakip fileleri 99 kez havalandırdı.

Trabzonsporlu futbolcu, eski takımı Başakşehir'de 310 lig maçında 85 kez rakip fileleri havalandırırken, bordo-mavililerde de 73 maçta 14 gol kaydetti.

Bordo-mavili futbolcu, Göztepe deplasmanında gol atması halinde ligde 100. golüne ulaşarak dalya sevinci yaşayacak.

Trabzonspor'un sol bek oyuncusu Eren Elmalı da bordo-mavili takım forması altında görev alması halinde 100. resmi maçını oynayacak.