Gran Canaria - Bahçeşehir Koleji basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

EuroCup’ta 2’de 2 yaparak başlayan Bahçeşehir Koleji üçüncü mücadelesinde Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek. Avrupa’da ilk maçında Wolves’i 80-69 mağlup etmeyi başaran ekip, ikinci mücadelesinde ise Beşiktaş’ı 87-66 mağlup etti. EuroCup’ta şampiyonluk hedefleyen Bahçeşehir, puan sıralamasında zirvede bulunuyor. Peki Gran Canaria - Bahçeşehir Koleji maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 07 Ekim 2024 - 15:00

Bahçeşehir Koleji son olarak ligde Karşıyaka’yı mağlup ederek Avrupa mücadelesi öncesinde moral depoladı. Bahçeşehir Koleji’nde geride kalan haftalarda CJ Massinburg, Şehmus Hazer, Jaleen Smith, Axel Bouteille gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Bahçeşehir Koleji, EuroCup’ta iddialı takımar arasında gösterilen Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek. Peki Gran Canaria - Bahçeşehir Koleji basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

GRAN CANARİA - BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MAÇI NE ZAMAN?

Bahçeşehir’in rakibi Gran Canaria EuroCup’ta ilk maçında Trento takımını 84-81 mağlup ederken ikinci mücadelesinde Buducnost’u 86-89 geçmeyi başardı.

Bahçeşehir, Avrupa basketbolunun iki numaralı organizasyonuna 2’de 2 yaparak başlarken gözler Gran Canaria mücadelesine çevrildi.

Gran Canaria - Bahçeşehir Koleji mücadelesi 9 Ekim Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

A GRUBU PUAN DURUMU

1- Bahçeşehir Koleji 4 puan

2- Ulm 4 puan

3- Gran Canaria 4 puan

4- Trento 2 puan

5-Hapoel Tel Aviv 2 puan

6-Badalona 2 puan

7- Beşiktaş 2 puan

8-Trefl Sopot 0 puan

9-Wolves 0 puan

10-Buducnost 0 puan