Grealish'e göre daha fazla gol 'bencil' olmayı gerektiriyor

Bu sezon 32 maça çıkan ancak gol ve asist sayılarında henüz beklentileri karşılayamayan Jack Grealish, Manchester City formasıyla istatistiklerini artırmak için daha bencil oynaması gerektiğini söyledi.

NTV Spor 15 Nisan 2022 - 14:27
Haber Oluşturma: 15.04.2022 - 14:27 1.Güncelleme: 15.04.2022 - 14:35

, sezon başında 117 milyon Euro bonservis bedeli ile 'i rekor bir ücret ile takıma kattı. Yıldız isim beklentilerin uzağında kaldı. İngiliz oyuncu, City forması ile çıktığı 32 maçta sadece 4 gol ve 3 asist yapabildi.

▶PREMIER LİG HABERLERİ

- Ne söyledi?

BBC Sport'a konuşan Grealish, daha fazla gol ve asist yapması için sahada bencil oynaması gerektiğini söyledi.

26 yaşındaki yıldız verdiği demeçte, "Açıkcası hücum oyuncusu olarak gol ve asist yapmam gerekiyor. Sanırım kendimi biraz daha gol pozisyonuna sokmam lazım ama her şeyin gol ve asist olmadığını biliyorum. Kazandığımız büyük maçlarda katkı sağladığımı düşünüyorum. Muhtemelen daha bencil olmalıyım. Ama kendimi bencil bir oyuncu olarak görmüyorum. Eğer bir oyuncu daha iyi durumdaysa, ona pas veririm" ifadelerini kullandı.

- Gol mü, asist mi?

Asist yapmanın hissini de paylaşan Grealish, "Asist yaptığınızda oyuncuların gelip golleri için size teşekkür etmesi çok güzel bir his. Futboldaki en iyi duygu gol atmak ama ben sadece asist yapmayı seviyorum" dedi.

Grealish'in hafta sonu oynanacak Manchester City - Liverpool FA Cup yarı final maçında sahada olması bekleniyor.

- Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

FA Cup Yarı Final karşılaşmasında Manchester City ve Liverpool 16 Nisan Cumartesi günü karşılaşacak. Dev mücadele saat 17.30'da Tivibu Spor 3 kanalından naklen yayınlanacak.