Hari Vuskas: Eric Bailly için Burak Yılmaz gerekli açıklamayı yapacak

SON DAKİKA HABERİ: Trendyol Süper Lig'de 3-2 kaybedilen Bitexen Antalyaspor maçının ardından konuşan Hari Vuskas, oyundan alınan Eric Bailly için, "Bailly ile ilgili Burak Yılmaz gerekli açıklamayı yapacak." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Kasım 2023 - 21:42
Haber Oluşturma: 05.11.2023 - 21:42 1.Güncelleme: 05.11.2023 - 22:09 2.Güncelleme: 05.11.2023 - 23:33 3.Güncelleme: 05.11.2023 - 23:34

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında  deplasmanda Bitexen Antalyaspor'a 3-2 kaybetti.  Beşiktaş Yardımcı Antrenörü maçın ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

"Buraya iyi oynamak ve 3 puan için geldik. İlk yarı oyun kötü değildi. İyi oynamaya çalıştık. Rakibimiz birkaç kontratak yaptı. İlk yarının son dakikasında golü bulduk. İkinci yarının hemen başında goller yedik. Kötü reaksiyon gösterdik bu gollere. Geri dönmek için risk aldık. Bir tane de gol bulduk ama yeterli olmadı. Sonuç nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyoruz. ile ilgili Burak Yılmaz hocam gerekli açıklamayı yapacak. Geçen hafta da birçok oyuncu yoktu ama kazandık. Tabii ki eksiklerin olması kolay değil. Takımda olanlar yüzde 100'ünü vermeli. Kazanmak zorundayız. Eksikler, büyük bir etken değil."

Vukas, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalya'ya iyi oyun ve galibiyet için geldiklerini belirtti.

İlk yarıda golü bulmalarına rağmen öne geçme avantajını koruyamadıklarını hatırlatan Hırvat adamı, "Aslında ilk yarı oyunu kontrol eden tam olarak bizdik. Ancak ikinci yarının henüz başında goller yedik. Daha sonra da üçüncü golü yedik. Yaptığımız hatalar pahalıya mal oldu. Üçüncü golden sonra toparlanmak için risk aldık ve ofansif oyuncularımızı oyuna soktuk, bir gol de bulduk ama yeterli olmadı." diye konuştu.