Hasan Arat: "İyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyoruz"

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda açıklamalarda bulundu. Hasan Arat açıklamasında; "Gidenlere hala maaş ödendiğini düşünecek olursanız, yükümüzün ne kadar ağır olduğunu anlarsınız. Geldiğimiz noktada çok iyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyoruz. Biz takımımıza çok güveniyoruz." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 15 Ekim 2024 - 18:12
Haber Oluşturma: 15.10.2024 - 18:12 1.Güncelleme: 15.10.2024 - 18:12 2.Güncelleme: 15.10.2024 - 18:19 3.Güncelleme: 15.10.2024 - 18:26 4.Güncelleme: 15.10.2024 - 18:26

Kulübü Başkanı , 'nda restoran açılışına katıldı.

Başkan Arat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Hasan Arat açıklamasında; "Bütün bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz sadece geldiğimizde çatıyı değiştirdik. Bunun ne kadar büyük bir iş olduğunu gördük. Taraftarımız Beşiktaş'ı başka statlarda oynamak zorunda kaldığında hiç yalnız bırakmadı. Devletimize teşekkür ediyoruz. Eski stadyumun olduğu yerde yeni stadyum yapılma imkanı verildiği için minnettarız." dedi. 

HASAN ARAT: "İYİ BİR İSKELET KURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ"

Hasan Arat, Süper Lig'deki durumları için; "Bu sezonun mutlaka iniş çıkışları olacaktır. Beşiktaş Kulübü, geçen sezon yaşanan sıkıntıların ardından büyük bir değişim yaşadı. Gidenlere hala maaş ödendiğini düşünecek olursanız, yükümüzün ne kadar ağır olduğunu anlarsınız. Geldiğimiz noktada çok iyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyoruz. Biz takımımıza çok güveniyoruz. Skorda inişler çıkışlar olur. Neticeleri analiz ederken, dünyanın sonu olmadığını anlamamız lazım. Beşiktaş takımı, Gio hocamız ve tecrübe sayesinde büyük bir ivme yakaladı." açıklamasında bulundu.

Hasan Arat açıklamasının devamında; "Semih'in A Milli Takım'ın bir parçası olması çok önemlidir. Hocasıyla birlikte Türkiye'ye ve dünyaya kendisini gösterecektir. Takımımızdaki tüm oyunculara ihtiyacımız tamdır. Semih, Beşiktaş'ın en değerli varlıklarından birisidir." sözlerini sarfetti.