Hatayspor - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 6. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Hatayspor ve Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Rıza Çalımbay ile anlaşan Hatayspor, ligde 5 maçta henüz galibiyet alamadı. Bodrumspor ise tek galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Hatayspor - Bodrumspor mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Hatayspor - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 20 Eylül 2024 - 17:17
Haber Oluşturma: 20.09.2024 - 17:17 1.Güncelleme: 20.09.2024 - 17:17

Hatayspor ve Bodrumspor arasında oynanacak mücadeleye Mersin Stadı ev sahipliği yapacak. Çıkış yakalamak isteyen iki takımda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor ligde oynadığı son Başakşehir mücadelesinde sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hatayspor ise Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Hatayspor’da Joelsen Fernandes attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu. Peki Hatayspor - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? işte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

?

Trendyol ’in 6. haftasında Hatayspor, Bodrumspor’u ağırlıyor. Mersin Stadı’nda oynanacak mücadele 20 Eylül cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

HATAYSPOR SON DURUM

Hatayspor ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 2 puan toplayabildi. Hatay ekibi 2 puan toplarken 18. basamakta yer alıyor.

BODRUMSPOR SON DURUM

Akdeniz ekibi ligde tek galibiyet alırken oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Rakip fileleri 4 kez sarsarken kalesinde ise 9 gol gördü.Bodrumspor 3 puanla 16. basamakta yer alıyor.