Hatayspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig’de 10. hafta heyecanı Hatayspor - Kayserispor mücadelesiyle devam ediyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki ev sahibi ligde son olarak Sivasspor’a 3-2 mağlup olmuştu. Aboubakar, Rivas, Rui Pedro gibi önemli oyunculara sahip olan Hatayspor, Kayserispor mücadelesinden 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Kayserispor ise ligde topladığı 5 puanla sıralamada Hatayspor’un bir basamak üzerinde bulunuyor. Peki Hatayspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ekim 2024 - 11:57

’de çıkış yakalamak isteyen iki ekip karşı karşıya geliyor. Hatayspor sezon başlangıcıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken Kayserispor mücadelesine dönüm maçı olarak bakıyor. Sinan Kaloğlu yönetimindeki Kayserispor ise son olarak Gaziantep FK mücadelesinden 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Hatayspor - Kayserispor mücadelesini Zorbay Küçük yönetirken yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Özcan Sultanoğlu üstlenecek. Peki Hatayspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Mersin Stadyumu’nda oynanacak Hatayspor - Kayserispor mücadelesi 26 Ekim cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mücadeleyi Zorbay Küçük yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Özcan Sultanoğlu üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Burak Olcar görev yapacak.

HATAYSPOR VE KAYSERİSPOR SON DURUM

Ligde çıktığı 8 maçta 3 puan toplayan Hatayspor 18. sırada yer alırken rakibi Kayserispor 5 puanla 17. sırada bulunuyor.

Bu sezon çıktığı karşılaşmalarda kalesinde 14 gol görürken rakip fileleri 7 kez havalandıran Akdeniz ekibi, rakibi karşında galip gelerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.