Hazırlık maçı: Belçika - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde takımlar, çalışmalarını sürdürürken hazırlık maçı programları belli oldu. Belçika ve Karadağ hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Jeremy Doku, Kevin De Bruyne, Lukaku, Trossard gibi önemli oyuncuların bulunduğu Belçika, EURO 2024’ün iddialı takımları arasında yer alıyor. Belçika, Slovakya, Romanya ve Ukrayna ile aynı grupta mücadele edecek. Peki Belçika - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 04 Haziran 2024 - 14:57

EURO 2024’te ilk hedefi son 16 turu olan Belçika, turnuva öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar son 16 turunda kalacak. Belçika, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce Karadağ ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Robert Prosinecki yönetimindeki Karadağ, son olarak hazırlık mücadelesinde Kuzey Makedonya karşısında sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı. Peki Belçika - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin programı…

BELÇİKA - KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN?

Belçika ve Karadağ arasında oynanacak hazırlık mücadelesi 5 Haziran Çarşamba günü saat 21.30’da başlayacak. Mücadele S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BELÇİKA’NIN EURO 2024 KADROSU BELLİ OLDU

Kaleciler: Koen Casteels (VfL Wolfsburg), Thomas Kaminski (Luton Town), Matz Sels (Nottingham Forest)

Defans: Timothy Castagne (Fulham), Maxim De Cuyper (Club Brugge), Zeno Debast (Anderlecht), Wout Faes (Leicester City), Thomas Meunier (Trabzonspor), Jan Vertonghen (Anderlecht), Arthur Theate (Stade Rennais), Axel Witsel (Atletico Madrid)

Orta saha: Yannick Carrasco (Al Shabab), Kevin De Bruyne (Manchester City), Orel Mangala (Olympique Lyonnais), Amadou Onana (Everton), Youri Tielemans (Aston Villa), Arthur Vermeeren (Atletico Madrid), Aster Vranckx (vfL Wolfsburg)

Forvet: Johan Bakayoko (PSV Eindhoven), Charles De Ketelaere (Atalanta), Jeremy Doku (Manchester City), Romelu Lukaku (Roma), Dodi Lukebakio (Sevilla), Lois Openda (RB Leipzig), Leandro Trossard (Arsenal).