"Hedef artık final"

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, yeni sezona hazır olduklarını söyledi. Cüneyt Çakır'ın genç isimlere yol gösterdiğini belirten Alp, Türk hakemliğinin hedefinin artık finaller olduğunu vurguladı.

NTV Spor 08 Ağustos 2014 - 22:16

Hakemler sezonu açtı. Üst klasman hakemleri, Sapanca'da düzenlenen Merkez Hakem Kurulu yaz seminerinde bir araya geldi. Seminer sonrası NTV Spor'a konuşan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, lige hazır olduklarını söyledi.

Alp, "Sezon bittikten sonra hakemlerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ettiler. Zira buraya geldiklerinde kendilerini çok fit gördük. Yeni sezona iyi ve hazır bir şekilde gelmişler. Bu bizi oldukça sevindirdi. Bu sezon hakemlerinin Türk futboluna çok katkı sağlayacağını umut ediyorum" dedi. 

Zekeriya Alp, Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'ndaki performansını övdü, gençlere yol gösterdiğini belirtti.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı, "Cüneyt Çakır ve arkadaşlarının yaptıkları çok çalışmanın insanları nerelere getireceğinin göstergesidir. Yılların birikimi ve çok uzun bir maratondan sonra bu başarıyı elde ettiler. Özet olarak gençler böyle bir başarı elde etmek istiyorlarsa çok fazla çalışmalılar" diye konuştu.  

MHK Başkanı, Türk hakemliği için bundan sonraki hedefin finaller yönetmek olduğunu dile getirdi.