Hedef play-off | Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı hangi kanalda?

Jose Mourinho yönetiminde çıktığı ilk iki resmi karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam ediyor. İlk kez yeni formatta lig usulü düzenlenecek Devler Ligi’ne kalmak isteyen sarı-lacivertlilerin önünde iki eleme kaldı. İsviçre’nin Lugano takımını saf dışı bırakan Fenerbahçe, 3. ön eleme turu mücadelesinde Fransa’nın Lille takımıyla eşleşti. Fenerbahçe ilk maçı deplasmanda oynarken ikinci mücadele Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi heyecanına tanıklık etmek isteyenler ise karşılaşmanın programını merak ediyor. Peki Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maç tarihleri…

Haber Merkezi - NTV Spor 03 Ağustos 2024 - 09:55

Yeni sezon öncesinde hem Avrupa hem de Süper Lig için iddialı kadro kuran Fenerbahçe’de 3. ön eleme turu maçına çıkacak. Youssef En-Nesyri, Allan Saint - Maximin, Oğuz Aydın gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’de gözler Lille maçına çevrildi. Fenerbahçe, ikinci ön eleme turunda ilk maçında Lugano’yu deplasmanda 4-3 ve evinde ise 2-1 mağlup etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna kalan Fenerbahçe, Lille engelini aşarak play-off’a yükselmeyi hedefliyor. Kritik mücadele öncesinde Tadic, Szymanski, Dzeko, Ferdi Kadıoğlu gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Peki Lille - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

LİLLE - FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Fransa’nın Lille takımına konuk olacak.

Lille - Fenerbahçe mücadelesi 6 Ağustos Salı günü saat 21.30’da Fransa’da oynanacak. Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu maçı Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

FENERBAHÇE 6 GOL ATARAK TURLADI

İsviçre’nin Lugano takımını iki mücadelede de yenmeyi başaran Fenerbahçe’de Dzeko iki maçta 4 gol atma başarısı gösterdi. Sarı-lacivertlilerin diğer golleri ise Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu’ndan geldi.

Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi Lille maçı kamp kadrosu belli oldu. Fenerbahçe’nin yeni transferi Youssef En-Nesyri ve Miha Zajc kadroya dahil edildi.

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI KAMP KADROSU

İrfan Can Eğribayat, Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin; Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao; İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın; Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin.